Search
Close this search box.

Hoki poki dansen bij ½ jaar feestje De Bio Basis

De Bio Basis een van de verscholen paartjes van Zeist vierde zaterdag 18 april een feestje. Deze biologische winkel bestaat namelijk inmiddels een half jaar. Igor & Evrim hebben een extra activiteiten georganiseerd voor al hun vaste en nieuwe klanten. Een aantal van hun leveranciers zijn aanwezig met hun producten. Kwekerij A8, LOOP en Chocoweb waren er om te vertellen over hun werkwijze en mooie producten.

Tot een uur of drie vermaakte de jongens van Sound Heart de bezoekers met leuke straat muziek. De eerste 100 klanten kregen een bekertje ijs van Sonneclaer ijs.

De Bio Basis is knusse biowinkel, gelegen aan een zijstraatje van de Voorheuvel in Zeist. Gespecialiseerd in ambachtelijk gemaakte streekproducten en verse groente van telers uit de regio. Daarnaast kun je bij ons genieten van een lekker stuk huisgemaakte taart (puur gezoet!) en een eerlijke kop koffie. In de zomer kunt u hiervan genieten in hun patio.

De eerste 100 klanten kregen een bekertje ijs van Sonneclaer ijs.
De eerste 100 klanten kregen een bekertje ijs van Sonneclaer ijs.

De BioBasis.nl 

Voorheuvel 68 A (steegje bij het rijwielpaleis)
3701 JG Zeist
Tel. 030-2765721
info@debiobasis.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag
9:00 tot 18:00

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More