Search
Close this search box.

Nieuwe expositie fotografie en sculpturen bij Galerie Kortom

Vanaf zaterdag 2 mei bent  u van harte welkom bij  Galerie Kortom voor een nieuwe expositie met veel vooral Nederlandse kunstenaars, fotografen en architecten!Deze nieuwe expositie bestaat feitelijk uit 2 verschillende: deels een voornamelijk zwart/wit expositie met fantastisch mooie fotografie en sculpturen. Verder zal er een bijzondere opstelling zijn van werken die betrekking hebben op Bouwen en Architectuur. Cat Priem exposeert haar zeer bijzondere sieraden!

Exposerende kunstenaars:

[two_first]

Joris Lugtigheid
Rob Hoekstra
Miranda Karskens
Yvonne Kok
Francisca Kalmijn
Gosta Nilsson
Inger Uipkes
[/two_first][two_second]
Leo den Hertog
Hans Bik
Ingrid Siliakus
Annalies Scheerhorn
Elies Auer
Cat Priem[/two_second]

Werkstuk in 2D Inger Uipkes (Eelde)
Werkstuk in 2D Inger Uipkes (Eelde)

Galerie Kortom

Kortom is een stichting met als doel het beschikbaar stellen van expositieruimte aan professionele kunstenaars. De officiele opening van de galerie is eind september met kunstenaars uit verschillende disciplines: schilderijen, beelden, fotografie, video-art, sieraden, meubels, installaties etc.

Tevens wordt de ruimte beschikbaar gesteld voor vergaderingen, workshops en performances.
Indien u geinteresseerd bent in de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Tom Gijsen 0654303725 of mail naar kortomzeist@gmail.com

De openingstijden zijn
Do: 11:00 – 18:00
Vr: 11:00 – 21:00
Za: 11:00 – 18:00

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More