Search
Close this search box.

Nieuwe expositie fotografie en sculpturen bij Galerie Kortom

Vanaf zaterdag 2 mei bent  u van harte welkom bij  Galerie Kortom voor een nieuwe expositie met veel vooral Nederlandse kunstenaars, fotografen en architecten!Deze nieuwe expositie bestaat feitelijk uit 2 verschillende: deels een voornamelijk zwart/wit expositie met fantastisch mooie fotografie en sculpturen. Verder zal er een bijzondere opstelling zijn van werken die betrekking hebben op Bouwen en Architectuur. Cat Priem exposeert haar zeer bijzondere sieraden!

Exposerende kunstenaars:

[two_first]

Joris Lugtigheid
Rob Hoekstra
Miranda Karskens
Yvonne Kok
Francisca Kalmijn
Gosta Nilsson
Inger Uipkes
[/two_first][two_second]
Leo den Hertog
Hans Bik
Ingrid Siliakus
Annalies Scheerhorn
Elies Auer
Cat Priem[/two_second]

Werkstuk in 2D Inger Uipkes (Eelde)
Werkstuk in 2D Inger Uipkes (Eelde)

Galerie Kortom

Kortom is een stichting met als doel het beschikbaar stellen van expositieruimte aan professionele kunstenaars. De officiele opening van de galerie is eind september met kunstenaars uit verschillende disciplines: schilderijen, beelden, fotografie, video-art, sieraden, meubels, installaties etc.

Tevens wordt de ruimte beschikbaar gesteld voor vergaderingen, workshops en performances.
Indien u geinteresseerd bent in de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Tom Gijsen 0654303725 of mail naar kortomzeist@gmail.com

De openingstijden zijn
Do: 11:00 – 18:00
Vr: 11:00 – 21:00
Za: 11:00 – 18:00

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More