Search
Close this search box.

Dave & Diane – New York Marathon voor Clini clowns

This is a story about Dave and Diane. Samen lopen ze op 1 november de marathon van New York voor Clini Clowns. Op dit moment zijn zij hard bezig met het vinden van sponsors. Op Hemelvaartsdag stonden zij met een Clini Clowns stand op de Tuinmarkt bij Slot Zeist. Op 24 mei ( 1e pinksterdag ) organiseren Dave and Diane  in samenwerking met “Sport met Ralph” www.sportmetralph.nl een Clini clowns Bootcamp. Dit trainingsuurtje voor het goede doel geeft je een dubbel goed gevoel. Ben je al een held om op 1ste Pinksterdag te gaan sporten. Je helpt Dave en Diane op hun weg naar de Marathon van New York.  De Clini Clown Bootcamp zal worden gegeven door de personal trainer Ralph Bader en is mee te doen voor elk niveau sporter. Om mee te doen kan je je aanmelden via de Facebookpagina Dave & Diane – New York Marathon voor Clini clowns.

De Kosten zijn € 7,50 p.p. en contant te doneren bij aanvang in onze Clini clowns collectebus. Verzamelen vanaf 10:00 uur bij de gymzaal van het bizonveld in Zeist, de Clini clowns Bootcamp zelf is van 10:30 tot 11:30 uur.

Dave en Daine lopen de marathon van New York
Dave en Daine lopen de marathon van New York

Sponsor Team Dave and Diane direct via de site van de Clini Clowns

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More