Dave & Diane – New York Marathon voor Clini clowns

This is a story about Dave and Diane. Samen lopen ze op 1 november de marathon van New York voor Clini Clowns. Op dit moment zijn zij hard bezig met het vinden van sponsors. Op Hemelvaartsdag stonden zij met een Clini Clowns stand op de Tuinmarkt bij Slot Zeist. Op 24 mei ( 1e pinksterdag ) organiseren Dave and Diane  in samenwerking met “Sport met Ralph” www.sportmetralph.nl een Clini clowns Bootcamp. Dit trainingsuurtje voor het goede doel geeft je een dubbel goed gevoel. Ben je al een held om op 1ste Pinksterdag te gaan sporten. Je helpt Dave en Diane op hun weg naar de Marathon van New York.  De Clini Clown Bootcamp zal worden gegeven door de personal trainer Ralph Bader en is mee te doen voor elk niveau sporter. Om mee te doen kan je je aanmelden via de Facebookpagina Dave & Diane – New York Marathon voor Clini clowns.

De Kosten zijn € 7,50 p.p. en contant te doneren bij aanvang in onze Clini clowns collectebus. Verzamelen vanaf 10:00 uur bij de gymzaal van het bizonveld in Zeist, de Clini clowns Bootcamp zelf is van 10:30 tot 11:30 uur.

Dave en Daine lopen de marathon van New York

Dave en Daine lopen de marathon van New York

Sponsor Team Dave and Diane direct via de site van de Clini Clowns

Voor Jou Uitgezocht

  • Dave Hogenboom
    20 mei 2015 op 21:54

    Leuk hoor! Mel, bedankt voor de prachtige foto’s en het leuke bericht!!