Search
Close this search box.

Kennismaken met de nieuwste technologie tijdens de Cursusmarkt SeniorWeb in de IDEA Bibliotheek

Woensdag 20 mei was in de Idea Bibliotheek in Zeist  de presentatie van het najaarscursus programma van senioren. Medewerkers van SeniorWeb Zeist waren aanwezig om uitleg te geven over de verschillende cursussen,  die in het najaar georganiseerd worden in  Bilthoven, Bunnik en Zeist. Cursusaanbod

Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.
Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.

Tabletcafé
De koffiecorner en leeshoek van de bibliotheek waren omgebouwd tot Tabletcafe. Hier kon iedereen terecht met hun vragen over hun tablet of laptop. Vrijwilligers SeniorWeb waren aanwezig om korte vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Kijken met een google glass bril
Kijken met een google glass bril

Permanent Future Lab
Ontdek, test en ervaar zelf tijdens de Cursusmarkt wat u kunt met nieuwe technische snufjes. Zo kunt u zelf met een 3D printer aan de slag, ervaren hoe het is om een Google Glass te dragen of een foto te maken die de omgeving in 360⁰ laat zien. Jurjen de Vries en Samir Lahiri van Permanent Future Lab waren die dag aanwezig met verschillende nieuwe producten die straks tot ieders beschikking staan.

SeniorWeb Zeist

Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Datum: woensdag 20 mei
Tijd: 10.00 – 14.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: open inloop

Cursusaanbod SeniorWeb

Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren
Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More