Kennismaken met de nieuwste technologie tijdens de Cursusmarkt SeniorWeb in de IDEA Bibliotheek

Woensdag 20 mei was in de Idea Bibliotheek in Zeist  de presentatie van het najaarscursus programma van senioren. Medewerkers van SeniorWeb Zeist waren aanwezig om uitleg te geven over de verschillende cursussen,  die in het najaar georganiseerd worden in  Bilthoven, Bunnik en Zeist. Cursusaanbod

Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.

Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.

Tabletcafé
De koffiecorner en leeshoek van de bibliotheek waren omgebouwd tot Tabletcafe. Hier kon iedereen terecht met hun vragen over hun tablet of laptop. Vrijwilligers SeniorWeb waren aanwezig om korte vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Kijken met een google glass bril

Kijken met een google glass bril

Permanent Future Lab
Ontdek, test en ervaar zelf tijdens de Cursusmarkt wat u kunt met nieuwe technische snufjes. Zo kunt u zelf met een 3D printer aan de slag, ervaren hoe het is om een Google Glass te dragen of een foto te maken die de omgeving in 360⁰ laat zien. Jurjen de Vries en Samir Lahiri van Permanent Future Lab waren die dag aanwezig met verschillende nieuwe producten die straks tot ieders beschikking staan.

SeniorWeb Zeist

Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Datum: woensdag 20 mei
Tijd: 10.00 – 14.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: open inloop

Cursusaanbod SeniorWeb

Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren

Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: