Kennismaken met de nieuwste technologie tijdens de Cursusmarkt SeniorWeb in de IDEA Bibliotheek

Woensdag 20 mei was in de Idea Bibliotheek in Zeist  de presentatie van het najaarscursus programma van senioren. Medewerkers van SeniorWeb Zeist waren aanwezig om uitleg te geven over de verschillende cursussen,  die in het najaar georganiseerd worden in  Bilthoven, Bunnik en Zeist. Cursusaanbod

Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.

Uitleg over uw tablet in het tabletCafe.

Tabletcafé
De koffiecorner en leeshoek van de bibliotheek waren omgebouwd tot Tabletcafe. Hier kon iedereen terecht met hun vragen over hun tablet of laptop. Vrijwilligers SeniorWeb waren aanwezig om korte vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Kijken met een google glass bril

Kijken met een google glass bril

Permanent Future Lab
Ontdek, test en ervaar zelf tijdens de Cursusmarkt wat u kunt met nieuwe technische snufjes. Zo kunt u zelf met een 3D printer aan de slag, ervaren hoe het is om een Google Glass te dragen of een foto te maken die de omgeving in 360⁰ laat zien. Jurjen de Vries en Samir Lahiri van Permanent Future Lab waren die dag aanwezig met verschillende nieuwe producten die straks tot ieders beschikking staan.

SeniorWeb Zeist

Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Datum: woensdag 20 mei
Tijd: 10.00 – 14.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: open inloop

Cursusaanbod SeniorWeb

Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren

Google Glass tijdens het future lab niet alleen voor senioren

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: