Search
Close this search box.

Toost op 25 jaar Beauforthuis

Op 2 juni 1990 vond de officiële opening van het Beauforthuis plaats met een concert van Daniel Wayenberg. Op 2 juni 2015 werd feestelijk de opening van het lustrum jaar gevierd met een toost door Lidwien Vork met medewerkers en genodigden. De gasten werden getrakteerd op een gevarieerd programma zoals een preview van de theater voorstelling Buren ism het Austerlitzer zangkoor Cantiamo.

Enkele speeches van onder andere Gerard Bunnik namens de trotste gemeente Zeist en Erik Hendriks van het Comite Lang Leven het Beauforthuis.

Na gitaarspel van Eric Vaarzon Morel werd er gezamenlijk een toost uit gebracht op 25 jaar beauforthuis. In het komende jaar zullen tal van activiteiten worden georganiseerd zoals 25×25 concerten.

OOZ__150602_8519_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_8594_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_8582_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_0207_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_8636_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_8674_Zeist_Mel_Boas

Comité Lang Leve het Beauforthuis

Een groep vrienden heeft het comité “Lang Leve het Beauforthuis” opgericht om dit feest vorm te geven. Daarnaast wil dit comité geld inzamelen om het Beauforthuis klaar te maken voor de komende 25 jaar. En er zijn bijzondere acties van vrienden, artiesten en bands gestart, om te zorgen dat het Beauforthuis ook de komende 25 jaar mee kan: ze treden belangeloos op, zodat van de opbrengsten de theaterfaciliteiten kunnen worden vernieuwd. Bekijk hier de 25×25 jubileumconcerten.

Youp van ’t Hek

Niemand minder dan Youp van ´t Hek heeft het voortouw genomen om geld in te zamelen voor de renovatie van ons monumentale kerkje. Voor iedereen die € 1.000 schenkt, of vijf jaar lang € 200, ligt als bedankje een kaartje klaar voor zijn optreden in het Beauforthuis, op dinsdag 5 januari 2016. Lees meer

Geef een kleiner bedrag kado

Vind je het belangrijk dat wij de komende 25 jaar vooruit kunnen, om zo ook de nieuwe generatie artiesten een fijn podium te bieden? Je kunt ons een extra duwtje in de rug geven met een zelf gekozen donatie. Klik hier voor meer info.

Beauforthuis • Woudenbergseweg 70 • 3711 AB Austerlitz (bij Zeist) • tel. 0343 – 49 18 58 • info@beauforthuis.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More