Search
Close this search box.

Lekker modderen bij de Boswerf (Het is modderdag 26/6)

modderdag_poster_grootLekker buiten spelen waarbij je vies mag worden? Op Modderdag bij De Boswerf kan het! Want spelen met water en zand, contact met natuur en aarde is van onschatbare waarde! Ons speelbos met buitenkeuken is klaar voor alle kinderen om lekker te komen modderen!

De Boswerf
Datum
26-06-2015
Van 10:00 tot 16:30

Bezoekadres:
Prins Bernhardlaan 3
3708 BR Zeist
T: 030 – 69 22 393
E: boswerf@odru.nl
Twitter: @DeBoswerf

Postadres:
Omgevingsdienst regio Utrecht
Team Natuur- en DuurzaamheidsCommunicatie
Postbus 13101
3507 LC Utrecht

Openingstijden:
Van april t/m oktober is het bezoekerscentrum geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. Op zondag van 12.00 tot 16.30 uur.Van november t/m maart is het bezoekerscentrum geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More