Search
Close this search box.

Win Gratis tickets voor 33PlusParty op 20 juni in Cultuurcentrum Antropia in Driebergen

Gratis tickets voor 33PlusParty voor Oog op Zeist lezers
De 33PlusParty is een dansfeest voor 30ers, 40ers en 50ers. Het feest wordt ongeveer een maal per maand georganiseerd in sfeervolle lokaties in de omgeving, zoals  Beauforthuis, Fort Vechten en StayOkay in Bunnik. Deze feesten voor iedereen boven de 33, die zin heeft in een avondje ongecompliceerd los gaan  zijn vaa  al in de voorverkoop uitverkocht. Op zaterdag 20 juni komt de 33PlusParty voor het eerst naar  duurzaam Cultuurcentrum Antropia op landgoed de Reehorst in Driebergen.

OogOpZeist mag als vaste fotopartner van de 33plusparty.nl  (5 x 2) tickets verloten (ter waarde van 10,=) onder haar volgers en lezers.

Hoe win je gratis tickets
Like de facebookpagina van www.facebook.com/33plusparty en plaats bij bij ons  berich waarom je graag twee gratis tickets wilt voor dit feest! We selecteren de 5 leukste berichten en die ontvangen iedere 2 gratis tickets voor de 33PlusParty van 20 juni in Antropia Driebergen.

Waar kun je als 30+, 40+, en 50+ lekker uitgaan en dansen met leeftijdsgenoten op de muziek die jij leuk vindt?
Bij onze 33PlusParty! Kijk voor meer informatie op www.33plusparty.nl

  • met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40!
  •  met zo’n 200 sociale en fijne mensen
  •  met masseurs op de dansvloer of special acts zoals DJ & Saxofonist, percussionisten, dansers, gast DJ’s
  •  waar je niet in de rij hoeft te staan
  •  met DJ’s die ingaan op verzoekjes
  •  waar je kunt parkeren met je auto
  •  In mooie sfeervolle (monumentale) lokaties
  •  waar je alleen of met vrienden heen kunt gaan

Gratis tickets voor 33PlusParty voor Oog op Zeist lezers

Like de facebookpagina van www.facebook.com/33plusparty en plaats bij bij ons  berich waarom je graag twee gratis tickets wilt voor dit feest! We selecteren de 5 leukste berichten en die ontvangen iedere 2 gratis tickets voor de 33PlusParty van 20 juni in Antropia Driebergen.

OOZ__150606_0032_Zeist_Mel_Boas OOZ__141004_7947_Zeist_Mel_Boas 40PlusParty StayOkay Bunnik

40plusparty bij Ottenhome in Loosdrecht ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 200 sociale en fijne mensen ■
40plusparty bij Ottenhome in Loosdrecht ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 200 sociale en fijne mensen ■

OOZ__150606_0113_Zeist_Mel_Boas OOZ__150606_0105_Zeist_Mel_Boas

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More