Javaanse Jongens bij Pasar Malam in Dijnselburg

Pasar Malam Istimewa Zeist terug  in Dijnselburg Na een onderbreking van een jaar is het evenement weer helemaal terug. Van 26 t/m 28 juni vindt dit driedaagse Oosterse evenement plaats op de oude plek: in en rondom Sporthal Dijnselburg.

Deze pasar is inmiddels bekend in heel Nederland, vanwege haar prachtige podiumprogramma. Zo wordt uitgekeken naar de exotische dansgroep Hawaiian Treasure en andere dansers, het optreden van vele gastartiesten en livebands, waaronder Louis Drabe and Friends en natuurlijk ook het optreden van Mr. Blue Diamond Riem de Wolff.

Waar komt de pasar vandaan? 

Mensen die het evenement niet kennen denken soms dat dit evenement er alleen is voor de Indische Nederlanders. Het tegendeel is echter waar. Het merendeel van de bezoekers zijn nl. autochtone Nederlanders, die iets met de Indische sfeer en cultuur hebben.

Een pasar is een gezellige ontmoetingsplek voor Nederlanders die houden van lekker shoppen, Indisch eten, een hapje, een drankje en goede muziek. Wat sfeer en gezelligheid betreft is een levende pasar Malam door niets te overtreffen. Het is de plek waar dans en muziek elkaar ontmoeten, dwalend over een markt vol met Oosterse waren, de lucht van satehkambing en de gezellige drukte bij de restaurants (warungs), de snacks, de handlezers, het exotische fruit, de orchideeën, het houtsnijwerk en de oosterse kleding.

Oog op ZeistAlgemene informatie

De pasar is op

  • vrijdag open van 13.00 u tot 22.30,
  • zaterdag van 12.00 u tot 22.30 en
  • zondag van 12.00 u tot 20.00 uur.

Locatie: Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 2.

  • De toegang voor het driedaagse festival bedraagt € 8,50
  • kinderen van 6 tot 12 jaar € 2, -.
  • Studenten en 65-plussers betalen €7,50.
  • Er is een passe partout a € 19,50 voor wie alle drie dagen wil komen.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.