Search
Close this search box.

Terugblik op de Tour de France tijdrit in Utrecht (Fotoserie)

Het is inmiddels een week geleden dat de Tour de France uit Utrecht vertrok. Een mooie gelegenheid voor een terugblik in historisch zwartwit. Wij kregen onder andere de huidige gele truidrager Christopher Froome op de Catharijnesingel voor onze lens.

Zowel het publiek als de renners hebben tijdens de tijdrit moeten afzien vanwege de enorme hitte in de stad. Op verschillende plekken zorgden bewoners ervoor dat de kijkers hun waterflessen goed gevuld hielden.

Utrecht kan terugkijken op een prachtig evenement. Ook met de gele loper actie hebben verschillende Zeister Ondernemers in de aanloop naar vorig weekend ook aandacht besteed aan de Tour de France. Speciaal voor de Zeister wielerfans een terugblik. Parijs is overigens nog ver. De gele loper acties van de meeste ondernemers lopen door totdat de renners in Parijs over de finish gaan.

OOZ_150704_1908Gele loper flyer - hermitage

 

OOZ_150704_1869 Gele loper flyer - Oud LondonOOZ_150704_2111

De Oakley Tour de France aanbieding
De Oakley Tour de France aanbieding

OOZ_150704_2117

De koningwoninginrichting flat OOZ_150704_1978

Zelfde outfit als Bauke Mollema en krijg een Helm
Zelfde outfit als Bauke Mollema en krijg een Helm

OOZ_150704_2147

OOZ_150704_2193 OOZ_150704_2172OOZ_150704_2218OOZ_150704_2200

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More