Search
Close this search box.

BOEM BOEM TECHNO-Logic in de Bommel

De Bommel op zijn kop tijdens Techno-Logich aan de Steynlaan. Techno-logic is waar deephouse techhouse en techno samen gesmeden wordt tot een grote dance trip. De party was in beach style met een raketje om van te smullen.

OOZ__150712_3608_Zeist_Mel_Boas OOZ__150712_3543_Zeist_Mel_Boas OOZ__150712_3654_Zeist_Mel_Boas

 

 

 

 

De Bommel Zeist
Steynlaan 79
3701 ED ZEIST

Telefoon
030 697 17 39

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More