Search
Close this search box.

Ook wonen als een koning?

Sebastiaan de Koning legt niet alleen gele lopers in Zeist tijdens de Tour de France. Sebastiaan de Koning bekleedt iedere kamer in uw huis of kantoor. Hij heeft een team van gediplomeerde en ervaren vakmensen voor je klaar staan. Ze komen zelfs voor een kosteloze intake naar u toe. Het is natuurlijk ook goed mogelijk om even een kijkje te gaan nemen in de winkel zelf. Het is dicht in de buurt, namelijk op de de Laan van Vollenhove  3191. Daar kun je je bijvoorbeeld vast oriënteren op materiaalsoorten, kleuren en de verschillende kwaliteiten bekijken.
Of neem een kijkje op de website: www.dekoningwoninginrichting.nl voor:

Vloerbedekking

  • Zachte vloeren/trapbekleding: tapijt, tapijttegels, kokos, sisal
  • Harde vloeren: marmoleum, laminaat, pvc, vinyl, lamel-parket, linoleum, novilon, rubber
  • Maak uw keuze makkelijk en bekijk onze vloerenwijzer

Raambekleding & binnenzonwering

  • Gordijnen, vouw- en rolgordijnen, plisségordijnen, paneelgordijnen, vitrage, jaloezieën, lamellen

Ook kunt u bij ons terecht voor

  • Voorwerk: vloerstrippen (verwijderen en afvoeren van bestaande vloerbedekking), schuren, voorstrijken, egaliseren
  • Ondervloeren: leveren en leggen van ondertapijt, jumpax (hardboard), thermofelt (zachtboard)
  • Onderhoud: tapijt reinigingen, gordijnen stomen.

De Koning Woninginrichting kamerbrede kwaliteit voor zowel particulier als bedrijf, en hebben ruime ervaring met het tot in detail verzorgd opleveren van uw projecten voor een vriendelijke prijs.

De ruimtes in uw woning hebben verschillende doeleinden. De Koning Woninginrichting denkt met u mee, zowel in kleur en stijl, als in praktische zaken.OOZ__150629_9115_Zeist_Mel_Boas

Behalve ‘mooi’, is ook de intensiteit van het gebruik van het vertrek bepalend voor de juiste keuze van de materialen. In ons advies betrekken wij uw levensstijl en bijvoorbeeld de aanwezigheid van kinderen en huisdieren.

De koningwoninginrichting flat

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More