Search
Close this search box.

Kanovaren op de Kromme Rijn in Bunnik

Maak eens een tochtje  over de  rivier de Kromme Rijn. In Zeist zelf zijn er niet veel plekken waar je lekker op het water kan dobberen. Varend over de kromme rijn is er een heerlijk tochtje te maken langs verschillende kastelen en landgoederen. Bijvoorbeeld de Amelisweerd, Ridderhofstad Rhijnauwen en Beverweerd. Varen van af de Tolhuislaan in  Bunnik kan je 2 uur varen en maak je een tochtje van 7 km

kanovaren op de krommerijn
kanovaren op de krommerijn
kanovaren op de krommerijn
kanovaren op de krommerijn

Adres opstapplaats Dagtocht
Bunnik – Tolhuislaan Per auto vanuit Utrecht (A12) of provinciale weg.
Volg de provinciale weg naar Bunnik. Neem afslag Zeist. Voorbij het bruggetje over de Kromme Rijn moet u bij de stoplichten linksaf richting de sportvelden. U moet echter niet de afslag naar de sportvelden rijden. U rijdt rechtdoor en ziet na 300 meter een bocht naar links. In de bocht gaat u rechtdoor het doodlopende weggetje in. De opstapplek is bij het bruggetje bij de Krommerijn.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F.
Weg naar Rhijnauwen  2
3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 of tel 06-53684329
Mail: info@rijnstroom.nl
K.v.K. Utrecht: 54421926
Bankrekening:NL08INGB0003858148                           BTW nr: NL 8512.98.771.B.01                                             Routeplanner van de ANWB.
Elke dag geopend, van 09:30 uur tot 22:00 uur, zondag tot 20:00 uur.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More