Search
Close this search box.

Personeel Oud London aan de eigen Lage Landen Cuvee (Wijn).

Een aantal medewerkers van Oud London uit Zeist heeft een eigen wijn mogen samenstellen. In samenwerking met het Betuws Wijndomein is deze bijzondere “Cuvee Oud London” tot stand gekomen. Hiermee wil Hotel Restaurant Oud London onderstrepen hoe goed de kwaliteit van de lage landen wijnen tegenwoordig is. Tegenwoordig heeft de wijndruif meer belang bij een groter aantal zon uren ipv een brandende zon. Naarmate je noorderlijker komt blijft het in de zomer langer licht. De samenstellers van de Oud London Cuvee zijn alle lid van het Oud London wijngezelschap

De droge witte wijn is een heerlijke wijn om lekker op het terras van Hotel Oud London bij te nazomeren na en mooie fietstocht op  Open Monumentendag

Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, die bij iedereen goed in de smaak valt
Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, die bij iedereen goed in de smaak valt

Hotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Voor contact met Oud London kijk op de Contactpagina.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More