Search
Close this search box.

Personeel Oud London aan de eigen Lage Landen Cuvee (Wijn).

Een aantal medewerkers van Oud London uit Zeist heeft een eigen wijn mogen samenstellen. In samenwerking met het Betuws Wijndomein is deze bijzondere “Cuvee Oud London” tot stand gekomen. Hiermee wil Hotel Restaurant Oud London onderstrepen hoe goed de kwaliteit van de lage landen wijnen tegenwoordig is. Tegenwoordig heeft de wijndruif meer belang bij een groter aantal zon uren ipv een brandende zon. Naarmate je noorderlijker komt blijft het in de zomer langer licht. De samenstellers van de Oud London Cuvee zijn alle lid van het Oud London wijngezelschap

De droge witte wijn is een heerlijke wijn om lekker op het terras van Hotel Oud London bij te nazomeren na en mooie fietstocht op  Open Monumentendag

Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, die bij iedereen goed in de smaak valt
Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, die bij iedereen goed in de smaak valt

Hotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Voor contact met Oud London kijk op de Contactpagina.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More