Search
Close this search box.

Breng je Draagzakken naar de weggeefwinkel. (Inzamelingsactie voor de syrische vluchtelingen op Lesbos)

Monique Schwencke kan het de beelden op het journaal over de Syrische vluchtelingen niet aanzien. Zij houdt voor de tweede keer een inzamelingsactie ten behoeve van de Syrische vluchtelingen. In deze actie  verzamelt  ze draagdoeken en draagzakken en rugdragers voor de actie “Because We Care” van Sukha Yoga uit Amsterdam.

Net als bij haar vorige actie wil de Weggeefwinkel Zeist op de Laan van Vollenhoven fungeren als inzamelpunt. Monique Schwencke zorgt ervoor dat de ingezamelde spullen bij Sukha Yoga in Amsterdam terecht komen. Inmiddels hing de eerste draagzak woensmiddag al aan haar deurknop.

Because We Care zoekt: “Draagzakken en draagdoeken”
Alle draagzakken en draagdoeken zijn welkom!

Inleveren
De Weggeefwinkel Zeist.
Laan van Vollenhove 2191, dinsdag, woensdag en zaterdag tussen 10.00-16.00 uur

-voorzien van label dat ie bestemd is voor Lesbos eventueel met gebruiksaanwijzing

Sukha Yoga: “We hebben ervoor gekozen alle draagzakken en doeken te verwelkomen, ook de zogenaamde niet ergonomische.Wij willen graag zoveel mogelijk ouders kunnen helpen op Lesbos, en om deze reden hebben wij besloten alle dragers aan te nemen die er gedoneerd worden. Er is een draagconsulent aanwezig op Lesbos om de draagzakken en doeken uit te leggen en te assisteren, maar nog steeds vragen we jullie om de gebruiksaanwijzing (indien aanwezig) bij te sluiten. Is het mogelijk om de gebruiksaanwijzing in het Arabisch te vertalen? Dan maken wij hier graag gebruik van!

Je helpt ons enorm als je een printje bij de drager insluit waarop je groot een leeftijdscategorie groot aangeeft, zodat wij hier al pakketten kunnen maken voor de kleinere babies en de ietwat grotere kindjes.
Ook willen we vragen als je dat fijn vindt jou vragen een foto mee te sturen van jou met het liefst ook de drager, met op de achterkant eventueel een lief bericht of een groot hart. En als je je email adres er bij zet kunnen we, mits daar ruimte voor is, jou een foto sturen van de mama aldaar met jouw drager. Alleen als het goed voelt hoor! Voel je vrij. Let er wel op dat je foto (+gebruiksaanwijzing) goed bevestigd is aan de drager. Dit mag vastgeniet of met een veilig op naam van A. Smit tav “Because We Carry”

Meer weten over deze actie kijk op de Facebookpagina “Because we Care”

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More