Search
Close this search box.

Wildcard The Next Entrepeneur-verkiezing voor Start-up Dapur Cinta

Zeist, 3 september 2015– Zeister ondernemer Dapur Cinta heeft vandaag van Rabobank Utrechtse Heuvelrug een wildcard voor The Next Entrepeneur- verkiezing ontvangen. Met deze wildcard maakt deze succesvolle startende ondernemer kans om The Next Entrepreneur 2015 te worden en een prijs van €12.500,- te ontvangen. The Next Entrepreneur Award is de verkiezing voor de meest ambitieuze starter van Nederland georganiseerd door Rabobank i.s.m. MKB-Nederland.

Sta je op het punt om voor jezelf te beginnen of heb je de stap net genomen? Kom dan donderdagavond 8 oktober van 19.00 tot 22.00 uur naar de markt voor startende ondernemers en ZZPers uit de regio De Bilt, Zeist en Utrechtse Heuvelrug op het hoofdkantoor van Rabobank Utrechtse Heuvelrug in Zeist.
Gezonde Indonesische snacks per bakfiets
Dapur Cinta is met zijn gezonde Indonesische snacks in Zeist inmiddels een graag geziene verschijning. Op markten en diverse andere locaties in de regio worden de zelfgemaakte gerechten op authentieke Indonesische manier verkocht, namelijk op een bakfiets. Ook bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug weten de medewerkers Dapur Cinta te vinden.
De authentieke Indonesische loempia's van Edison
De authentieke Indonesische loempia’s van Edison
Onder de indruk van de heerlijke gerechten en de bijzondere presentatie van deze ondernemer, heeft Rabobank besloten hem een wildcard te verstrekken voor The Next Entrepeneur 2015; de verkiezing voor startende ondernemer van het jaar. Bij The Next Entrepeneur worden de deelnemers tijdens verschillende ronden uitgedaagd om te reflecteren op hun bedrijfsvoering en de keuzes die gemaakt zijn. Dit geeft de deelnemers nieuwe inzichten en inspiratie voor een succesvolle groei. Met de wildcard plaatst Dapur Cinta zich direct voor de op een na laatste ronde van de verkiezing. Hij gaat hier de strijd aan met de 50 startende ondernemers die zich zonder wildcard hebben geplaatst. Tenslotte blijven in de finale 4 ondernemers over die tijdens het evenement op 1 december om de titel strijden.
SAMSUNG CSC
Dapur Cinta ontvangt Wild Card in het hoofdkantoor van de Rabobank UHR
Over The Next Entrepeneur 2015
Om (potentiële) starters te ondersteunen en hun kans van slagen te vergroten, organiseert de Rabobank i.s.m. MKB-Nederland voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur (TNE). Startende ondernemers kunnen zich inschrijven voor de TNE Award, TNE Academy en/of het TNE Event. The Next Entrepreneur biedt starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en biedt een stevig netwerk dat starters verder helpt. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om hun ideeën en ambities te delen met heel Nederland tijdens de verkiezing van The Next Entrepreneur 2015 op 1 december met een hoofdprijs van € 12.500. Deelname is kosteloos. Inschrijven kan nog tot 16 oktober. Kijk voor meer informatie op de website: http://www.thenextentrepreneur.nl/
 Aanmelden voor de markt voor startende ondernemers en ZZPers 
Als je van plan bent om voor jezelf te beginnen of je bent onlangs een eigen bedrijf gestart, dan ben je van harte welkom op de startersmarkt van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. De startersmarkt vindt plaats op donderdagavond 8 oktober tussen 19.00 uur en 22.00 uur op ons hoofdkantoor aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.  Wil je meer weten of je alvast inschrijven, ga dan naar de aanmeldsite : de markt voor startende ondernemers en ZZPers .
Bron: Persbericht: Rabobank Utrechtse Heuvelrug

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More