Search
Close this search box.

Waar staat de paarste feestwinkel van Midden Nederland?

Op de Steynlaan is het gebouw van Hokus Pokus  en Isabella Couture  en Hidde Couture geheel in het paars gehuld. de paarste feestwinkel van Nederland op de Steynlaan.

Hocus Pocus de paarste feestwinkel van Nederland
Hocus Pocus de paarste feestwinkel van Nederland

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More