Search
Close this search box.

Plaskwis maakt urineverlies bespreekbaar.

Utrecht – de 50Plus Beurs  Om plasklachten beter bespreekbaar te maken, organiseert de Continentie Stichting Nederland (CSN) voor het tweede jaar “De Nationale Plasdag”  Op 17 september 2015 was het “De Nationale Plasdag.  OogOpZeist had gisteren een klein uitstapje net als vele andere senioren uit Zeist naar de 50plus beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Even tijd voor een luchtig onderwerp. Heb je last van urineverlies bespreek het dan met je huisarts.

de Nationale Plasdag op 17 september 2015 Tijdens de 50Plus Beurs in Utrecht
de Nationale Plasdag op 17 september 2015 Tijdens de 50Plus Beurs in Utrecht

De 50Plus Beurs van 15 tot en met 19 september 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. De Nationale Plasdag is een initiatief van Continentie Stichting Nederland (CSN) en wordt mede mogelijk gemaakt door Astellas.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More