Plaskwis maakt urineverlies bespreekbaar.

de Nationale Plasdag op 17 september 2015 Tijdens de 50Plus Beurs werd de plaskwis gehouden

Utrecht – de 50Plus Beurs  Om plasklachten beter bespreekbaar te maken, organiseert de Continentie Stichting Nederland (CSN) voor het tweede jaar “De Nationale Plasdag”  Op 17 september 2015 was het “De Nationale Plasdag.  OogOpZeist had gisteren een klein uitstapje net als vele andere senioren uit Zeist naar de 50plus beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Even tijd voor een luchtig onderwerp. Heb je last van urineverlies bespreek het dan met je huisarts.

de Nationale Plasdag op 17 september 2015 Tijdens de 50Plus Beurs in Utrecht

de Nationale Plasdag op 17 september 2015 Tijdens de 50Plus Beurs in Utrecht

De 50Plus Beurs van 15 tot en met 19 september 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. De Nationale Plasdag is een initiatief van Continentie Stichting Nederland (CSN) en wordt mede mogelijk gemaakt door Astellas.

 

Voor Jou Uitgezocht