Gaslek op het Broederplein

De brandweer Zeist kreeg vrijdagavond voor de tweede keer een melding binnen over een gaslek. Dit maal op het broederplein. Het Broederplein en het Zusterplein worden worden in deze periode gerenoveerd. De oude gasleidingen, zijn vaak niet bestand tegen het gewicht van alle bouwvoertuigen, die over de openliggende wegen rijden.

Eerder vrijdagochtend ging het wel behoorlijk mis met een gaslek. bij het Christelijk College Zeist. Rond half negen ontstond er een gaslek bij graafwerkzaamheden. Het leidde tot een felle brand. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen.

De bewoners van het Broederplein zijn langzamerhand niet meer onder de indruk van een volgend gaslek. Zij gebruiken de bezienswaardigheid op straat om de hond uit te laten en elkaar even te ontmoeten.

Gaslek op het Broederplein

Gaslek op het Broederplein

Gaslek op het Broederplein

Gaslek op het Broederplein

Voor Jou Uitgezocht

 • Oma van den Brink
  19 september 2015 op 12:53

  Er was weer licht in het kerckebos….10.30 uur…..

 • Carla Giskus
  19 september 2015 op 22:54

  Oh jeee

 • Mark van Dijk
  19 september 2015 op 23:53

  Weer mazzel Henk Landman

 • Henk Landman
  20 september 2015 op 08:54

  Wacht maar het is zo dinsdag