Search
Close this search box.

Gaslek op het Broederplein

De brandweer Zeist kreeg vrijdagavond voor de tweede keer een melding binnen over een gaslek. Dit maal op het broederplein. Het Broederplein en het Zusterplein worden worden in deze periode gerenoveerd. De oude gasleidingen, zijn vaak niet bestand tegen het gewicht van alle bouwvoertuigen, die over de openliggende wegen rijden.

Eerder vrijdagochtend ging het wel behoorlijk mis met een gaslek. bij het Christelijk College Zeist. Rond half negen ontstond er een gaslek bij graafwerkzaamheden. Het leidde tot een felle brand. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen.

De bewoners van het Broederplein zijn langzamerhand niet meer onder de indruk van een volgend gaslek. Zij gebruiken de bezienswaardigheid op straat om de hond uit te laten en elkaar even te ontmoeten.

Gaslek op het Broederplein
Gaslek op het Broederplein
Gaslek op het Broederplein
Gaslek op het Broederplein

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More