Tweede groep vluchtelingen aangekomen bij Dijnselburg

Zeist vangt vluchtelingen op in Sporthal Dijnselburg

Vrijdagavond kwam een 2de groep met vluchtelingen aan bij de noodopvang in Sporthal Dijnselburg. Het gaat voornamelijk om gezinnen met kinderen, uit Syrië en Irak. Er zijn ook hele kleine kinderen bij. Zo moest er voor de eerste groep vluchtelingen 8 kinderbedjes worden georganiseerd. Veel ambtenaren, die normaal gesproken op het gemeentehuis werkzaam zijn waren vandaag actief in de sporthal om alles in orde te maken voor de ontvangst van de eerste groep vluchtelingen.

Vanavond troffen  wij bij de noodopvang een ambtenaar, die door zijn collega’s nog even was gevraagd om 2 pakken met luiers te komen brengen. In principe zijn er voldoende vrijwilligers en hulpgoederen beschikbaar. Als er onverhoopt behoefte aan bepaalde spullen ontstaat of er extra vrijwilligers gewenst zijn, dan zal de gemeente dit kenbaar maken via de live blog: OPVANG VLUCHTELINGEN IN SPORTHAL DIJNSELBURG Hier vindt u ook een lijst met vragen en antwoorden over de opvang van de vluchtelingen.

Zeist vangt vluchtelingen op in Sporthal Dijnselburg

Zeist vangt vluchtelingen op in Sporthal Dijnselburg

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Helga Vermeulen-Reniers
  19 september 2015 op 08:53

  Hopelijk kunnen ze even tot rust komen daar. Echt mooi hoe jullie dit allemaal regelen en ons op de hoogte houden gemeente Zeist! Groeten van een trotse buurvrouw

  • K.
   19 september 2015 op 23:52

   Ben je ook trots als je verkracht wordt…vast wel! Heel medelevend ben je, vooral voor je eigen volk. Naïef linkse mafketels….

 • Suzanne Unck
  19 september 2015 op 09:53

  Ja, dat voel ik ook. Mede-menselijkheid. Fijn dat Zeist dit doet. Dankjewel 🙏🏻

 • Oma van den Brink
  19 september 2015 op 09:53

  Heel goed bezig…..

 • Samantha Dja
  19 september 2015 op 09:53

  John van der Klift

 • Erna van Pelt
  19 september 2015 op 10:55

  Top

 • Ria ten Zweege-Veldhuis
  19 september 2015 op 11:55

  Heel goed bezig Zeist!!! Klasse!!

 • John van der Klift
  19 september 2015 op 12:53

  Alsof Zeist niet genoeg Sharia-wijken heeft. Vollehoven, Nijenheim, Kerkebosch…Blij dat de gemeente de bewoners even geïnformeerd heeft wat die er van vinden dat er nog meer sharia- fanaten de wijk onveilig maken. De wegkijk-elite die zo blij is met hun komst piepen wel anders als ze worden beroofd, worden opgedragen hun armen en benen te bedekken, of dat de vrouwen `s avonds niet eens meer zonder beveiliging op straat kunnen lopen.

  • K.
   19 september 2015 op 23:55

   Heel triest dit allemaal…..nederland veranderd naar een moslim kuuroord…zonde heel zonde.

 • Thea Van Duuren
  19 september 2015 op 13:55

  Doe je zonnebril eens af John !

 • Harrie Manse
  19 september 2015 op 14:54

  Terug die handel

 • K.
  19 september 2015 op 23:49

  En ze blijven maar komen! Jammer dat er in de bossen savonds laat al vluchtelingen zie lopen met een kind op de arm om elf uur…terwijl ik de hond uitlaat.

  Degene die het goed vinden dat geluk zoekers en economische lifters hier hun heil zoeken dat zij zeer snel met de feiten op de neus worden gedrukt! Extra pvv gehalte kan geen kwaad in deze klote gemeente evenals het hele land. Grenzen nu sluiten en dubbele paspoorten rausss!! Onze voorouders hebben dit land niet opgebouwd om overstroomt te worden door buitenlandse profiteurs en onze cultuur te minachten….ook wil ik graag de boeren adviseren om hun schapen binnen te houden….deze vinden ze namelijk Super aantrekkelijk!!! Aan alle linkse Nederlanders die naïef zijn zou ik adviseren als jullie echt zo begaan zijn neem zelf een vluchteling in de kost en financieer deze persoonlijk…zadel hier niet de hardwerkende belastingbetaler mee op! En met een beetje mazzel wordt de linkse vrouw nog heerlijk verkracht ook door een leuke sirier, het is jullie van harte gegund!