Search
Close this search box.

Fotoweek 2015: Avondzon op de Laan van Vollenhove

Het thema van de de fotoweek is “Kijk mijn straat”  OogOpZeist.nl brengt  straten in Zeist in beeld. Vandaag de Laan van Vollenhove. die overgaat in de Montesorilaan

Avondzon op de Laan van Vollenhoven
Avondzon op de Laan van Vollenhove

OVER FOTOWEEK

Van 11 t/m 20 september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt.

Fotografie is overal. We gebruiken het dagelijks op allerlei manieren, zonder dat we er echt bij stilstaan. Fotoweek wil mensen bewuster, anders en beter laten kijken naar fotografie. Een week lang staat fotografie in de schijnwerpers: de kracht van het beeld, de fotografie als kunst, het ambacht van de fotograaf, de lol van foto’s maken en kijken. Fotoweek is een initiatief van Foam Fotografiemuseum Amsterdam en het Nederlands Fotomuseum. Van 11 t/m 20 september 2015 vindt de derde editie van Fotoweek plaats. Het thema van deze editie is ‘Kijk! Mijn Straat’.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More