Search
Close this search box.

Muziek tussen de druiven op de Wijngaard Hoog Beek & Royen

Op Zaterdag  19 september was de Zeister Wijngaard Hoog Beek en Royen geopend voor het publiek tijdens de open wijngaarddagen. In de laatste zomerzon konden de bezoekers wandelen tussen de druiven van de volgende Zeister Grand Cru. Ook kon er een kijkje genomen worden in de nieuwe wijnschuur,  die in samenwerking met Het Utrechts Landschap het  afgelopen jaar op de wijngaard is gebouwd. Waar men ook de eerste oogst uit de wijngaard van 770 flessen te proeven.Enkele vrijwilligers van de wijngaard gaven uitleg over de wijngaard en twee wijnen van de vorige oogst.  Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. uit Zeist, o.l.v. Arnold Span trad op in deze mooie omgeving.  Onder het genot van een glaasje en een hapje werd er genoten van een  gevarieerd licht klassiek programma. De openstelling is in het kader van De Nationale Wijnweek.

OOZ__150919_3852_Zeist_Mel_Boas
Zeister “Grand Cru” proeven
OOZ__150919_4001_Zeist_Mel_Boas
Muziek tussen de druiven

OOZ__150919_2232_Zeist_Mel_Boas OOZ__150919_4053_Zeist_Mel_Boas OOZ__150919_4051_Zeist_Mel_Boas OOZ__150919_4062_Zeist_Mel_Boas

Wijngaard Hoog Beek & Royen

De eerste wijngaard op de Utrechtse Heuvelrug!

Bezoekadres:
Driebergseweg 1
3708 JA Zeist

Correspondentieadres:
Blikkenburgerlaan 87
3703 CV Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More