Search
Close this search box.

PGGM kookt in de keuken van Woonzorgcentrum Vredenoord

Medewerkers van de Maatschappelijke Agenda van PGGM leerden onder leiding van kok Vincent vegetarisch koken in de keuken van dit woonzorg centrum. Vervolgens deelden zij de de door hun gekookte maaltijd met een deel van de bewoners van Vredenoord. Voor de medewerkers van PGGM een bijzonder leerzame ontmoeting op onbekend terrein.

“Binnen de Maatschappelijke Agenda werkt PGGM aan het verder brengen van maatschappelijke projecten gericht op gezond en actief ouder worden, hergebruik van producten in plaats van ze weg te gooien en een goed geregelde arbeidsmarkt in de sector zorg en welzijn. Deze match is onderdeel van het jubileum jaar van Samen voor Zeist. Tijdens de jubileumbijeenkomst van Samen voor Zeist voor hun 10-jarig bestaan begin dit jaar, hebben diverse maatschappelijke organisaties uit het netwerk een aantrekkelijk aanbod gedaan aan de bedrijfsrelaties als cadeau voor hun inzet.

Medewerkers van de Maatschappelijke Agenda van PGGM koken samen
Medewerkers van de Maatschappelijke Agenda van PGGM koken samen
Oog op Zeist
Een recept volgen is niet altijd even makkelijk
Oog op Zeist
Hoe gaat het met de kletskoppen in de oven.

Oog op Zeist

Samen voor Zeist  is het netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Zeist.

Samen voor Zeist biedt advies over wat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen kan betekenen. Samen voor Zeist organiseert voor Zeister bedrijven  maatschappelijke teambuildingsactiviteit of op een andere manier om een steentje bijdragen aan de samenleving? Samen voor Zeist is de spil in een actief netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties.  Samen voor Zeist heeft tot doel het inspireren en faciliteren van het Zeister bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

PGGM

PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. De PGGM Coöperatie U.A. is in 2007 opgericht door de sociale partners in de sector zorg en welzijn. Werknemers en gepensioneerden uit de sector zijn de leden van de coöperatie.

Noordweg Noord 150
3704 JG Zeist

Woonzorgcentrum Vredenoord
Prins Alexanderweg 2
3712 AA Huis ter Heide
Tel. 030 – 693 16 65

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More