Search
Close this search box.

Even een brief posten #Zeist

In 2008 verviel de wettelijke verplichting voor KPN (voorheen PTT Telefoon) om in openbare telefooncellen te voorzien. Sinds die tijd zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Haast niemand die dat nog merkt, want iedereen heeft een telefoon, thuis en/of mobiel. Hoe lang zullen de brievenbussen ons straatbeeld nog sieren? In Zeist zijn er vandaag de dag nog 47 te vinden. Hebben ze ook hun langste tijd gehad nu er steeds meer via e-mail gaat? Vertel eens, wanneer heeft u voor het laatst een kaart of brief gepost?

Hoe lang duurt het nog voordat de laatste brievenbus uit het straat beeld is verdwenen.
Hoe lang duurt het nog voordat de laatste brievenbus uit het straat beeld is verdwenen.
Waar staan de 47 postbussen in Zeist
Waar staan de 47 postbussen in Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More