Search
Close this search box.

Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.

Winnen is het doel van de BV Erben! Van je fouten  leer je  het meeste! Met deze wijze lessen inspireerde oud schaatskampioen Erben Wennemars een zaal vol leergierige Zeister Ondernemers. Als directeur groot aandeelhouder van zijn persoonlijke BV “Erben moet altijd winnen”, liet de schaatser de parallellen tussen topsport en ondernemen zien. Topsport een leven is van vallen en opstaan, grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is bekend. Net als in het bedrijfsleven moet je blijven ontwikkelen en je aanpassen, anders val je stil. Om uiteindelijk als ondernemer en mens te ‘Worden wie ik ben!’. Waarbij je vooral niet bang moet zijn om jezelf pijn te doen.

Na dit inspirerende verhaal van de alles behalve Olympisch kampioen Erben Wennemars, waren de kelen drooggevallen en was het tijd voor de interactieve borrel met andere ondernemers uit de regio. De borrel werd aangeboden door de gastheer W. van Veluw BV aan de Woudenbergseweg. Onder het genot van borrelhappen van Slagerij van Hunnik werd er nog lang genetwerkt.

Samen voor Zeist mocht de avond van ZZO! openen met de premiere van de door Penningsmedia gemaakte promo film voor de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van 5 November. De promo en ed lange versie kunt u hier zien. Deze avond werd georganiseerd door ZZO! en Randstad Uitzendorganisatie.

Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.
Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.
Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.
Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.
Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.
Erben Wennemars inspireert ZZO! ondernemers.

ZZO! Zakelijk Zeist Onderneemt

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More