Search
Close this search box.

Promo film voor de Zeister Beursvloer van 5 november

Pennings media maakt promotie film voor de Zeister Beursvloer 2015 in opdracht van Samen voor Zeist, de organisator van de beursvloer. Op 5 november 2015  treffen bedrijven en maatschappelijke instellingen  elkaar op de Zeister beursvloer in het hoofdkantoor van PGGM. De Zeister beursvoer is hét evenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Op deze  maatschappelijke beursvloer wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, vereniging of onderwijs.

Wat de een over heeft of graag wil bieden, is door de ander mogelijk zeer gewenst. Geld is taboe; het gaat om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match moet voor beide partijen een win-win situatie opleveren. Het doel van de Beursvloer is de Zeister samenleving versterken door concrete matches te sluiten met elkaar én dit met gesloten beurs.

Programma 5 november 2015

08.30 uur Zaal open van gastheer PGGM
09.00 uur Welkomstwoord Samen voor Zeist en gastheer PGGM aan het woord
09.15 uur Gong-slag; beursvloer gaat van start; matchen maar!
11.00 uur Einde beursvloer met de bekendmaking van het aantal  matches en de maatschappelijke waarde.

Deelnemen aan de Zeister beursvloer is kosteloos, maar niet vrijblijvend; na uw inschrijving rekenen we op uw komst. Meer weten en u aanmelden kan hier U kunt ook al vast kijken wie er ook komt zodat u hen informeel even kunt ontmoeten.

Lange versie van de promotie film voor de Zeister Beursvloer van 5 november 2015.

https://youtu.be/B0KkYR_fpBg

Samen voor Zeist
Huis ter Heideweg 12
Postbus 20, 3700 AA Zeist
Tel: 030-6913943
E-mail: info@samenvoorzeist.nl

Penningsmedia
Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland
Telefoon: 0651313935
Email: fons@penningsmedia.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More