Promo film voor de Zeister Beursvloer van 5 november

Pennings media maakt promotie film voor de Zeister Beursvloer 2015 in opdracht van Samen voor Zeist, de organisator van de beursvloer. Op 5 november 2015  treffen bedrijven en maatschappelijke instellingen  elkaar op de Zeister beursvloer in het hoofdkantoor van PGGM. De Zeister beursvoer is hét evenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Op deze  maatschappelijke beursvloer wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, vereniging of onderwijs.

Wat de een over heeft of graag wil bieden, is door de ander mogelijk zeer gewenst. Geld is taboe; het gaat om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match moet voor beide partijen een win-win situatie opleveren. Het doel van de Beursvloer is de Zeister samenleving versterken door concrete matches te sluiten met elkaar én dit met gesloten beurs.

Programma 5 november 2015

08.30 uur Zaal open van gastheer PGGM
09.00 uur Welkomstwoord Samen voor Zeist en gastheer PGGM aan het woord
09.15 uur Gong-slag; beursvloer gaat van start; matchen maar!
11.00 uur Einde beursvloer met de bekendmaking van het aantal  matches en de maatschappelijke waarde.

Deelnemen aan de Zeister beursvloer is kosteloos, maar niet vrijblijvend; na uw inschrijving rekenen we op uw komst. Meer weten en u aanmelden kan hier U kunt ook al vast kijken wie er ook komt zodat u hen informeel even kunt ontmoeten.

Lange versie van de promotie film voor de Zeister Beursvloer van 5 november 2015.

Samen voor Zeist
Huis ter Heideweg 12
Postbus 20, 3700 AA Zeist
Tel: 030-6913943
E-mail: info@samenvoorzeist.nl

Penningsmedia
Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland
Telefoon: 0651313935
Email: fons@penningsmedia.nl

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: