1e ‘World Wide PhotoWalk’ in Zeist

Op zaterdag 3 oktober 2015 organiseert Fotoclub ‘De Pixels’ uit Zeist voor de 1e keer ‘World Wide Photo Walk’ in Zeist. Onder begeleiding van leden van ‘De Pixels’ kan iedereen meelopen met een wandeling door historisch Zeist. Doel is om Zeistenaren op een andere manier naar het moois van Zeist te laten kijken. Daarbij maakt het niet uit wat voor fototoestel je hebt: van smartphone tot spiegelreflex, iedereen is welkom.

Als oud lid van de Pixels kan ik deze fotografen wandeling van harte aanbeveling. Voor een keer zal ik het in beeld brengen van Zeist aan de deelnemers van de Photowalk overlaten. Ik zal de beste resultaten publiceren op OogOpZeist.nl

Fred Manschot van de Pixels: “We gaan Zeist op de wereldwijde fotokaart zetten. Het gaat er niet om wie de mooiste of duurste camera heeft, maar om het maken van betere foto’s. Wij gaan hierbij helpen hoe je anders kunt kijken en hoe je een mooie compositie kunt bepalen. Geen standaard kiekjes en zo min mogelijk technische verhalen.”

De Pixels starten om 10 uur bij de ingang van Slot Zeist. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en gaat via de Karpervijver, Hoog Beek en Rooyen, ’t Rond en de Nassau Odijklaan terug naar het Slot. Langs deze route zijn er voldoende uitdagende fotoplekken te vinden. De deelname is gratis met een max. van 50 personen. Aanmelden via de website: www.depixels.nl.  of direct op de website van de Photowalk Na afloop is er gelegenheid om na te praten in Lokaal Victoria, 1e Dorpsstraat 7, Zeist (consumptie voor eigen rekening).

————

Stuur uw beste foto van de fotowandeling naar: info@oogopzeist.nl.
Wij zullen de meest bijzonder beelden publiceren op OogOpZeist.nl.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: