Search
Close this search box.

1e ‘World Wide PhotoWalk’ in Zeist

Op zaterdag 3 oktober 2015 organiseert Fotoclub ‘De Pixels’ uit Zeist voor de 1e keer ‘World Wide Photo Walk’ in Zeist. Onder begeleiding van leden van ‘De Pixels’ kan iedereen meelopen met een wandeling door historisch Zeist. Doel is om Zeistenaren op een andere manier naar het moois van Zeist te laten kijken. Daarbij maakt het niet uit wat voor fototoestel je hebt: van smartphone tot spiegelreflex, iedereen is welkom.

Als oud lid van de Pixels kan ik deze fotografen wandeling van harte aanbeveling. Voor een keer zal ik het in beeld brengen van Zeist aan de deelnemers van de Photowalk overlaten. Ik zal de beste resultaten publiceren op OogOpZeist.nl

Fred Manschot van de Pixels: “We gaan Zeist op de wereldwijde fotokaart zetten. Het gaat er niet om wie de mooiste of duurste camera heeft, maar om het maken van betere foto’s. Wij gaan hierbij helpen hoe je anders kunt kijken en hoe je een mooie compositie kunt bepalen. Geen standaard kiekjes en zo min mogelijk technische verhalen.”

De Pixels starten om 10 uur bij de ingang van Slot Zeist. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en gaat via de Karpervijver, Hoog Beek en Rooyen, ’t Rond en de Nassau Odijklaan terug naar het Slot. Langs deze route zijn er voldoende uitdagende fotoplekken te vinden. De deelname is gratis met een max. van 50 personen. Aanmelden via de website: www.depixels.nl.  of direct op de website van de Photowalk Na afloop is er gelegenheid om na te praten in Lokaal Victoria, 1e Dorpsstraat 7, Zeist (consumptie voor eigen rekening).

————

Stuur uw beste foto van de fotowandeling naar: info@oogopzeist.nl.
Wij zullen de meest bijzonder beelden publiceren op OogOpZeist.nl.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More