Hondenplons sluit buitenbad seizoen in Dijnselburg af

Hondenplons in Zwembad Dijnselburg

Zaterdagmiddag 26 september werd het buitenbad seizoen met je jaarlijkse hondeplons afgesloten. Aan dit bijzondere uitje voor hond en baas namen ruim 150 honden en baasjes deel. Het eerste deel van de ochtend was gereserveerd voor hulphonden en hun baasjes. Aansluitend was het zwembad opengesteld voor alle hondenbezitters in Zeist, die tegen een kleine vergoeding met hun viervoeter het water in mochten duiken.

Naast het spetter- en spatter plezier in het water, waren er dit jaar ook leuke kraampjes en demonstraties het zwembadterrein opvrolijken. Er waren kraampjes  met natuurlijke honden snacks. KNGF geleidehonden was met een kraampje aanwezig.

Er was ook  een dierenarts aanwezig.  Een hondentrim salon zorgt ervoor dat uw hond na afloop lekker wordt droog geblazen. Het zwembad vindt het zeker voor herhaling vatbaar. Misschien is het volgend jaar wel het hele weekend.

Hondenplons in Zwembad Dijnselburg

Hondenplons in Zwembad Dijnselburg

OOZ_150926_8251

DCIM100GOPROG0222767.

Zwemmen aan de lijn

Plezier voor Hond, jong en oud

Plezier voor Hond, jong en oud

OOZ_150926_8216

Een beetje spelen, een beetje zwemmen..

Een beetje spelen, een beetje zwemmen..

Als je haar maar goed zit.

Als je haar maar goed zit.

Voor Jou Uitgezocht

  • Jorien Poell
    27 september 2015 op 09:53

    Jack Poell volgend jaar met Balou

  • sjanie versteegh
    27 september 2015 op 21:36

    Geweldig leuk was dit.volgend jaarzijn we er weer