Search
Close this search box.

Hondenplons sluit buitenbad seizoen in Dijnselburg af

Zaterdagmiddag 26 september werd het buitenbad seizoen met je jaarlijkse hondeplons afgesloten. Aan dit bijzondere uitje voor hond en baas namen ruim 150 honden en baasjes deel. Het eerste deel van de ochtend was gereserveerd voor hulphonden en hun baasjes. Aansluitend was het zwembad opengesteld voor alle hondenbezitters in Zeist, die tegen een kleine vergoeding met hun viervoeter het water in mochten duiken.

Naast het spetter- en spatter plezier in het water, waren er dit jaar ook leuke kraampjes en demonstraties het zwembadterrein opvrolijken. Er waren kraampjes  met natuurlijke honden snacks. KNGF geleidehonden was met een kraampje aanwezig.

Er was ook  een dierenarts aanwezig.  Een hondentrim salon zorgt ervoor dat uw hond na afloop lekker wordt droog geblazen. Het zwembad vindt het zeker voor herhaling vatbaar. Misschien is het volgend jaar wel het hele weekend.

Hondenplons in Zwembad Dijnselburg
Hondenplons in Zwembad Dijnselburg

OOZ_150926_8251

DCIM100GOPROG0222767.
Zwemmen aan de lijn
Plezier voor Hond, jong en oud
Plezier voor Hond, jong en oud

OOZ_150926_8216

Een beetje spelen, een beetje zwemmen..
Een beetje spelen, een beetje zwemmen..
Als je haar maar goed zit.
Als je haar maar goed zit.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More