Bakker Albert bij BNR Gangmakers over crowdfunding

Tijdens de maandelijkse Open Coffee Zeist van woensdag 7 oktober bij Flex and Friends aan het Rond 5A sprak Maarten Bouwhuis over Crowdfunding met:
– Rinke van ’t Holt (Initiatiefnemer van Het Lokaal);
– Paul Dirken (directeur bedrijven, Rabobank Nederland);
– Mark Laagewaard (oprichter van Crowdaboutnow.nl);
– Lorijn van Leersum (Corporate Finance Expert bij Baker Tilly Berk);
– En de Zeister bakker Albert de Jong.

Hoe draagt de crowd bij aan de ontwikkeling van de je onderneming? Is hun geld het belangrijkste, of zit de eigenlijke meerwaarde in iets heel anders?

Volgens Bakker Albert is crowdfunding ook een goede manier om klanten te binden. Bakker Albert heeft de verbouwing van zijn winkel gefinancierd middels crowdfunding.

BNR Gangmakers wordt elke woensdag om 19.00 uur uitgezonden en de hele week herhaalt. Online terugluisteren kan ook. BNR Gangmakers wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis.

BNR Gangmakers semi-live radio

BNR Gangmakers semi-live radio

Bakker Albert vertelt zijn ervaringen met crowdfunding

Bakker Albert vertelt zijn ervaringen met crowdfunding

BNR Gangmakers vanuit Flex and Friends aan het Rond

BNR Gangmakers vanuit Flex and Friends aan het Rond

BNR Gangmakers met een strakke timing

BNR Gangmakers met een strakke timing

Op 1 April 2015 was de eerste Open Coffee nieuwe stijl in Zeist en op een nieuwe locatie bij Flex and Friends! Deze maandelijkse koffie-bijeenkomst stelt ondernemers en andere professionals in staat om samen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, elkaar te ontmoeten en te spreken.

Flex and Friends ZeistHet Rond 5A | 3701 HS | Zeist | Tel. 030 878 21 73
www.flexandfriends.nl | contact@flexandfriends.nl


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht