Search
Close this search box.

Rozemarijn klaar voor de opening op de Voorheuvel

Rozemarijn opent op zaterdag 10 oktober de deuren op de Voorheuvel 84. Vrijdagmiddag werd nog de laastst hand gelegd aan de inrichting van de winkel. De nieuwe speelgoedwinkel is veel ruimer, dan de oude winkel aan de Steynlaan. Esther Koerts en haar 2 zussen hebben alle zeilen moeten bijzetten om de winkel helemaal klaar te krijgen. Nu alles om zijn plek staat kijken zij uit naar een nieuw avontuur met deze nieuwe winkel.  Het assortiment is veel uitgebreider. Onder andere met houten speelgoed. Rozemarijn gaat onder andere speelgoed van Haba verkopen.

Een beetje uitgeput maar tevreden leggen Esther, Marja en Linda de laatste spulletjes op hun plek. De eerste klanten komen alvast een kijkje nemen.

De officiële opening vindt later vandaag plaats. “Zaterdag 10 oktober 2015: opening Rozemarijn op de Voorheuvel & Dag van de Duurzaamheid”

Gratis Workshops voor Kinderen!

11.00 – 13.00 uur
Beweegbare plaat van karton
o.l.v. Roswitha Ockeloen

13.30 – 15.00 uur
Knuffelpopje van jouw eigen oude trui of lap
o.l.v. Mieke Hofstra
Geef je snel op!

Marja zet een pop op zijn plek
Marja zet een pop op zijn plek
Oog op Zeist
Esther, Linda en Marja zijn klaar voor de opening

Voorheuvel 84
3701 JH Zeist
030-6914592
www.rozemarijn.nl
info@rozemarijn.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More