Search
Close this search box.

Genomineerden Raar Maar Waar Fotowedstrijd (Kinderboekenweek)

Op een geheime lokatie in het gebied van Ideacultuur is de jury van de ‘Raar Maar Waar’ kinderboekenweek fotowedstrijd bijeengekomen.  Ze hebben alle inzendingen van de’Raar Maar Waar’ Fotowedstrijd voor scholen uitgebreid bekeken. Een jury zegt altijd dat het moeilijk was om een keuze te maken, maar het was echt heel moeilijk, want wat een leuke, gekke, originele, lieve en raar maar ware dingen zijn er bedacht om lezen nóg leuker te maken. Na veel wikken en wegen heeft de jury toch een keuze gemaakt. De jury bestond uit  Marike Hylkema (Idea Zeist), Karla Engberts (Idea Soest), fotograaf Mel Boas/OogOpZeist uit Zeist en Marlies van Veen (Idea Zeist)

Kinderboekenfeest2015
Kinderboekenfeest2015

Wie de 1e, 2e of 3e prijs gewonnen heeft wordt bekendgemaakt  op zondag 11 oktober, om 12 uur, tijdens het Kinderboekenfeest in Theater Figi.
Genomineerd zijn:
Groep 4 van de 1e van der Huchtschool uit Soest
Groep 3 van De Kameleon uit den Dolder
Groep 4 van De Kameleon uit Den Dolder

Álle foto’s van de inzendingen worden continu vertoond op een scherm tijdens het Kinderboekenfeest op 11 oktober. Sommige raar maar waar uitvindingen zullen ook op het feest te zien zijn.

Het kinderboekenfeest Een middag vol met film, spannende workshops en ontmoetingen met de leukste kinderboekenschrijvers van Nederland: Anna Woltz (Honderd uur nacht), Janneke Schotveld (Superjuffie), Marcel van Driel (Superhelden)en Natascha Stenvert (Kolletje). Met als speciale gast Simon van der Geest, schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2015. En verder: schminken, goochelen, een boekenstand, het KidsLab, en nog veel meer…. Bovendien maken we deze middag bekend welke klas de Raar Maar Waar Fotowedstrijd heeft gewonnen! Toegang tot het Kinderboekenfeest is gratis. Wil je ook naar de speciale kinderboekenfeestfilm, dan betaal je voor een kaartje € 6,00.

Locatie: Figi, Het Rond 2, Zeist
Datum: zondag 11 oktober
Tijd: 11.30 – 15.00 uur, film 15.00 – 17.00 uur
Kosten: Kinderboekenfeest gratis, film € 6,-
Meer informatie en kaartverkoop filmwebsite Figi

Print

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More