Search
Close this search box.

Speeddaten met de wijkagent (Week van de Veiligheid)

Let Op! In tegenstelling wat er op de site van de gemeente staat en in de media is gecommuniceerd zal er morgen geen wijkteam aanwezig zijn op de markt op het Belcour. Morgen is het de Duurzame markt in Zeist.

Vrijdagmiddag 9 oktober konden bewoners en ondernemers in het centrum speeddaten met de wijkagent, de wijkmanager tussen de kunstwerken van Galerie Kortom aan de Voorheuvel. De gemeente heeft deze informele manier gekozen om veiligheidsvraagstukken dichter bij de burgers te brengen.  Van maandag 5 tot en met zaterdag 10 oktober was het de Week van de Veiligheid. Wijkwethouder Marcel Fluitman luistert aandachtig mee bij enkele gesprekken.

De afgelopen week waren de wijkteams met o.a. wijkagenten, wijkmanagers van de gemeente en medewerkers van de woningcorporaties extra vaak in de wijken aanwezig om met u over veiligheid in gesprek te gaan.

Vrijdagmiddag  waren ook mensen van Veilig Thuis aanwezig. Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis is voortgekomen uit de kinderbescherming. Voor de herkenbaarheid heet de Organisatie van Veilig Thuis in Utrecht ‘Veilig Samen Midden-Nederland’.  De nieuwe organisatie Veilig Thuis werd onder de aandacht gebracht met pennen en folders en korte kennismaken of advies gesprekken.

Een uittrek pen met informatie van Veilig-Samen Midden Nederland
Een uittrek pen met informatie van Veilig-Samen Midden Nederland

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More