Search
Close this search box.

#WaarIsDiet (Kinderboekenweek)

Waar is Diet?
Op het kinderboekenfeest daar is ze niet.
Wie is daar wel?
Dat vertellen we je snel


het Kinderboekenfeest in Theater Figi
.

Het kinderboekenfeest Een middag vol met film, spannende workshops en ontmoetingen met de leukste kinderboekenschrijvers van Nederland: Anna Woltz (Honderd uur nacht), Janneke Schotveld (Superjuffie), Marcel van Driel (Superhelden)en Natascha Stenvert (Kolletje). Met als speciale gast Simon van der Geest, schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2015. En verder: schminken, goochelen, een boekenstand, het KidsLab, en nog veel meer…. Bovendien maken we deze middag bekend welke klas de Raar Maar Waar Fotowedstrijd heeft gewonnen! Toegang tot het Kinderboekenfeest is gratis. Wil je ook naar de speciale kinderboekenfeestfilm, dan betaal je voor een kaartje € 6,00.

Diet Groothuis

De Zeister schrijfster was aan het voorlezen op zaterdagmiddag in het kader van de Kinderboeken week.

Meer weten over columnist, schrijfster en dichteres  Diet Groothuis via haar website. Diet Groothuis woont en werkt vanuit Zeist.

De bundel “Waar ben ik” is te verkrijgen bij de boekhandels in Zeist.

Speciaal voor haar kindergedichten heeft Diet ook een blog:

Oog op Zeist

Oog op Zeist


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More