Bedenk je eigen titel bij deze foto?

Afgelopen vrijdag maakte OogOpZeist deze foto op de Voorheuvel. Ik was bijna net zo verbaast als de blauwe eend in dit beeld. Alleen een echt goede titel bedenken lukte niet zo.Net zo als bij het programma “Dit was het nieuws” op RTL 4 nodig ik jullie uit om je eigen titel te bedenken. Bedenk je eigen titel en deel deze met ons.

Bedenk je eigen titel en deel dit met ons.

Bedenk je eigen titel en deel dit met ons.

 


 Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht

 • Marco Den Hartog
  16 oktober 2015 op 13:53

  nieuw azc op de voorheuvel. Melden in de tent

 • Pieta Veenvliet-Slob
  16 oktober 2015 op 15:53

  Kop in de tent steken (kop in het zand )

 • Peter van Kessel
  16 oktober 2015 op 18:54

  Ja..mooie opvang…Ennuhh..waar komen dan de “vluchtelingen” ?

 • Alex Hogervorst
  16 oktober 2015 op 18:54

  Plaats delict

 • Mark van Dijk
  16 oktober 2015 op 22:54

  Wijkgericht werken, ook voor de onderlaag van de maatschappij