Search
Close this search box.

De Bio Basis viert eerste jaar met “The Happy Salad”

De Bio Basis een knusse biowinkel in een  zijstraatje van de Voorheuvel vierde vandaag zijn 1 jarig bestaan. Evrim en Igor startte een jaar geleden met hun Biologische winkel en koffie huisje  gespecialiseerd in ambachtelijk gemaakte streekproducten en verse groente van telers uit de regio. Naast dit regionale kruideniers assortimenten is het ook lekkere plek voor een  toeven een lekker stuk huisgemaakte taart (puur gezoet!) en een eerlijke kop koffie.

Speciaal voor dit feestje maakte Kok  Marleen live lekkere gerechtjes klaar. Waaronder “the Happy Salad” van Rode Kool. Kijk hier voor het hele recept. Ook in de winkel is het recept deze week nog op te halen. Met de Bio Basis gaan Evrim en Igor terug naar de basis van goed en verantwoord biologisch eten. Bij elk product hebben ze  wel een verhaal te vertellen.

Het team van De Bio Basis
Het team van De Bio Basis
Eerlijke koffie met "The Happy Salad"
Eerlijke koffie met “The Happy Salad”

De Bio Basis

Voorheuvel 68 A (steegje bij het rijwielpaleis)
3701 JG Zeist
Tel. 030-2765721
info@debiobasis.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag
9:00 tot 18:00

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More