Search
Close this search box.

De Bio Basis viert eerste jaar met “The Happy Salad”

De Bio Basis een knusse biowinkel in een  zijstraatje van de Voorheuvel vierde vandaag zijn 1 jarig bestaan. Evrim en Igor startte een jaar geleden met hun Biologische winkel en koffie huisje  gespecialiseerd in ambachtelijk gemaakte streekproducten en verse groente van telers uit de regio. Naast dit regionale kruideniers assortimenten is het ook lekkere plek voor een  toeven een lekker stuk huisgemaakte taart (puur gezoet!) en een eerlijke kop koffie.

Speciaal voor dit feestje maakte Kok  Marleen live lekkere gerechtjes klaar. Waaronder “the Happy Salad” van Rode Kool. Kijk hier voor het hele recept. Ook in de winkel is het recept deze week nog op te halen. Met de Bio Basis gaan Evrim en Igor terug naar de basis van goed en verantwoord biologisch eten. Bij elk product hebben ze  wel een verhaal te vertellen.

Het team van De Bio Basis
Het team van De Bio Basis
Eerlijke koffie met "The Happy Salad"
Eerlijke koffie met “The Happy Salad”

De Bio Basis

Voorheuvel 68 A (steegje bij het rijwielpaleis)
3701 JG Zeist
Tel. 030-2765721
info@debiobasis.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag
9:00 tot 18:00

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More