Search
Close this search box.

‘Uitgekeken op die zonnebloemen? Zet ze te koop bij ‘Tussen Kunst en Kortom’

De eerste kunstwerken voor “Tussen Kunst en Kortom” Zijn vandaag ingebracht. Voor alle kunstwerken waar u thuis geen plaats meer voor hebt, staan te verstoffen op zolder of eigenlijk al lang op bent uitgekeken. Uniek in Nederland een verkoop expositie met kunstwerken van particulieren, die te koop zijn.

Galerie Kortom organiseert van 29 oktober t/m 12 november 2015 de unieke tentoonstelling ‘Tussen Kunst en Kortom’. Particulieren die een kunstwerk willen verkopen, kunnen dit via Galerie Kortom aanbieden. Het mag vanalles zijn: schilderijen, beelden, keramiek, glaskunst enzovoort. Voorwaarde is dat het kunstzinnige kwaliteit heeft en geen eigen werk is.

De aangeboden kunstwerken worden in Galerie Kortom geëxposeerd. De verkoopprijs wordt door een deskundig panel samen met de verkoper vastgesteld. Dit panel bestaat uit Hans Pruijn (kunstenaar en kunstdocent), Gea Hosper (nationaal gerenommeerd keramiste), Evert van Tellingen (kunsthistoricus en kunstverzamelaar) en galeriehouder Tom Gijsen van Galerie Kortom.

Tom Gijsen: “Er komen vaak mensen in onze galerie die een kunstwerk heel erg mooi vinden maar het niet kunnen kopen omdat ze er geen ruimte voor hebben. Bovendien is het een grappige manier van kunst recyclen: waar de een op uitgekeken is, past misschien geweldig bij een ander. En met de opbrengst kun je een nieuw kunstwerk aanschaffen dat beter aansluit bij je veranderde smaak.”

Wie een kunstwerk wil aanbieden, kan dit doen op de volgende dagen: donderdag 22 oktober, maandag 26 oktober en dinsdag 27 oktober, tussen 19:00 en 22:00 uur, bij Galerie Kortom aan de Voorheuvel 48 in Zeist. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Heeft u vragen neem dan per e-mail contact op met Galerie Kortom.

Wat is dit kunstwerk waard?
Wat is dit kunstwerk waard?

Galerie Kortom, Voorheuvel 48, Zeist.
Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag 12:00 – 18:00. Andere dagen op afspraak via 06 54303725.
www.galeriekortom.nl – info@galeriekortom.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More