Subtiel hondepoep protest op het Griffensteijnseplein

Op het Griffensteijnseplein kwam ik dit subtiele protest tegen honden poep op stoep tegen. De boodschap is duidelijk “Beste hondenbezitters ruim de troep van uw viervoeter op.” Zorg er tenminste voor dat de uitwerpselen midden op de stoep liggen, zodat andere wandelaars er midden in stappen.Op de site van de gemeente staat zelf dat u eigenlijk in overtreding bent. De gemeente Zeist heeft namelijk een opruim verplichting voor hondenbezitters. Behalve als u met uw hond naar de speciale uitlaat gebieden gaat. Leest er meer over op de site van de gemeente Zeist: “Honden en uitlaatgebieden”

Voor het opruimen van uitwerpselen kunt u zakjes gebruiken. Deze worden eenmalig per post worden verstrekt aan nieuwe geregistreerde hondenbezitters. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in de publiekshal van het gemeentehuis en bij de wijkservicepunten.

Oog op Zeist

Vies he

Oog op Zeist

schop de stront tenminste van het pad af.

Oog op Zeist

He Bah

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Voor Jou Uitgezocht

 • Wilhelmina Lassing-Ras
  23 oktober 2015 op 16:54

  Mooi.zo een initiatief!

 • Rik Simons
  23 oktober 2015 op 17:53

  Het valt me wel op dat die bordjes maandenlang nog rondslingeren terwijl de poep allang verteerd is. Ook bordjesplaatsers zijn in overtreding.

 • Ria van der Doef-Doest
  23 oktober 2015 op 18:54

  Dat kan ik mij nog herinneren.

 • %d bloggers liken dit: