Search
Close this search box.

Moonlight shopping banners op de Slotlaan

Tijdens de koopzondag op de laatste zondag van oktober hebben de ondernemers van de slotlaan de banners opgehangen ter aankondiging van Moonlight shopping Zeist op vrijdag avond 27 november.

Op de 4de vrijdag in november worden op alle hoeken en straten vuurkorven geplaatst. Op verschillende podia kan tussen het winkelen door geluisterd worden naar  live optredens van verschillende artiesten.

Het centrummanagement biedt de shoppers een warm bekertje met chocolademelk of Glühwein aan. Verschillende Zeister horeca ondernemers zullen ook inspelen op de Moonlight shopping.

Op dit moment staat het programma van de Moonlight shopping nog niet online. Bekijk het programma op Moonlight Shopping Zeist of volg de laatste ontwikkelingen op de Facebookpagina: MoonlightshoppingZeist

Een ander evenement georganiseerd door het Centrummanagement is de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 14 november.

Moonlightshopping banners opgehangen
Moonlightshopping banners opgehangen
Moonlightshopping banners opgehangen
Moonlightshopping banners opgehangen

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More