Moonlight shopping banners op de Slotlaan

Moonlightshopping banners opgehangen

Tijdens de koopzondag op de laatste zondag van oktober hebben de ondernemers van de slotlaan de banners opgehangen ter aankondiging van Moonlight shopping Zeist op vrijdag avond 27 november.

Op de 4de vrijdag in november worden op alle hoeken en straten vuurkorven geplaatst. Op verschillende podia kan tussen het winkelen door geluisterd worden naar  live optredens van verschillende artiesten.

Het centrummanagement biedt de shoppers een warm bekertje met chocolademelk of Glühwein aan. Verschillende Zeister horeca ondernemers zullen ook inspelen op de Moonlight shopping.

Op dit moment staat het programma van de Moonlight shopping nog niet online. Bekijk het programma op Moonlight Shopping Zeist of volg de laatste ontwikkelingen op de Facebookpagina: MoonlightshoppingZeist

Een ander evenement georganiseerd door het Centrummanagement is de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 14 november.

Moonlightshopping banners opgehangen

Moonlightshopping banners opgehangen

Moonlightshopping banners opgehangen

Moonlightshopping banners opgehangen

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Voor Jou Uitgezocht

 • Mark van Dijk
  26 oktober 2015 op 12:53

  Hopelijk iets meer voorraad dan de laatste 2 keer. Om 8 uur overal de gluhwein op en alleen koude chocomelk is geen goede reclame voor een superleuk initiatief als dit…

 • Henk
  26 oktober 2015 op 17:05

  Bij elke hoek ging ik gluhwein drinken. Ik was na 1 uur al helemaal dronken

 • %d bloggers liken dit: