Search
Close this search box.

Oud London neemt u mee op een culinaire boswandeling

Op zaterdag 31 oktober organiseert Oud London voor de 3e keer een culinaire belevenis met als thema ‘Doe eens wild met Oud London’ De chefs van Oud London nemen u die avond mee op een culinaire verrassingstocht van het bos naar uw bord.   Een culinaire belevenis met een verhaal verteld door culinaire experts.

Wat u gaat eten blijft nog even geheim . Welke wijn er wordt geschonken is ook een verrassing. Wat er verder staat te gebeuren zullen zult u moeten ervaren. … Kortom, een verhaal, een belevenis. Het personeel  garandeert u een geweldige avond uit! Proef, ruik, beleef en maak het mee; Doe eens wild en reserveer hier uw plekje bij ‘Het wild event’.

Oog op Zeist
Een warme ontvangst door het personeel

Menu en wijn

het Wild Event was in de afgelopen jaren een groot succes! .Het arrangement bestaat uit een ontvangst met een bijzonder aperitief, een amuse gevolgd door een 5-gangen verrassingsmenu en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Dat alles voor € 59,50. Het wijnarrangement (bijzonder!) kost € 32,50 p.p. incl. mineraalwater en het BOB arrangement (halve glaasjes) bieden wij u aan voor € 19,50 incl. mineraalwater.

Vanzelfsprekend kunt u van te voren doorgeven wat u liever niet eet of waar u allergisch voor bent. Daar houden we graag rekening mee. Ook voor kinderen serveren we eventueel alternatieve gerechten. Ook dit bespreken we graag van te voren met u.

Lekker eten en blijven slapen

Verwen u zelf en reserveer een kamer! Informeer bij onze receptie voor een aantrekkelijke kamerprijs in combinatie met het wild event.

Reserveren of meer informatie via deze link OudLondon. Bellen kan natuurlijk ook: Tel.: (0343) 49 12 46

Hotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Wat u op uw bord krijgt is een verrassing
Wat u op uw bord krijgt is een verrassing

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More