Search
Close this search box.

Galerie vol verrassingen ‘Tussen Kunst en Kortom’

Galerie Kortom heeft de afgelopen week particulieren in de gelegenheid gesteld om kunstwerkjes aan te bieden waar men geen plek meer voor heeft en/of geen passie meer bij voelt.

Dinsdagavond 27 oktober, tussen 19:00 en 22:00 uur is uw laatste kans om u kastplantjes en zolderkunst af te stoffen en ter waardering aan te bieden aan de experts van galerij Kortom. Niet alle werken zijn even unieke stukken. Het aanbod is heel divers van een kleine Brood, enkele werken van Anton Heijboer en Jeroen Hermkens. Behalve schilderijen, etsen en litho’s is er ook keus uit mooi (Tjechisch / Borek Sipek) glaswerk en keramiek!

Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Soms is het echte kitsch wat we te zien krijgen
Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Niet al het werk past even goed tussen de andere werken van de expositie

Vanaf donderdag 29 oktober en gedurende 2 weken is er de expositie “Tussen Kunst en Kortom” Deze expositie laat een gemêleerd beeld zien van wat er de afgelopen jaren op de Zeister zolders heeft staan te verstoffen. Het is werk waar de eigenaar volledig op is uitgekeken, al zullen de contouren van lijst nog jaren zichtbaar zijn op de hang plek.

Aan sommige werken kan je helaas zien dat ze de laatste tijd wat liefde hebben ontbeert, zegt kunstexpert Evert van Tellingen. “Maar met een nieuw lijstje, een beetje restauratiewerk is het mogelijk om voor weinig geld een prachtig werk aan de muur te krijgen”.

Koopjes zitten er zeker tussen vind ook galeriehouder Tom Gijsen “We hebben werk voor een aantrekkelijke prijs, zodat er voor anderen een mooie mogelijkheid ontstaat om voor weinig geld toch een aansprekend werk aan te schaffen”.
Wat heeft de Galerie zoal binnengekregen.? Naast de vele oudere landschapjes en heidevelden is er ook werk te koop van Anton Heijboer, Jeroen Henneman, etsen van Jan Sierhuis, Marcel Schellekens, Eugene Jongerius en Jeroen Hermkens, een mooie pasteltekening van Jan Kleintjes,werk van Herman Brood, Bart Peters, Simon Koene en Peter Diem. Kortom, teveel om op te noemen. Vanaf aanstaande donderdag 29 november heeft u de mogelijkheid om uw slag te slaan.

Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Grote Tom met kleine Brood
Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Geen expositie is compleet zonder haan.

Galerie Kortom, Voorheuvel 48, Zeist.
Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag 12:00 – 18:00. Andere dagen op afspraak via 06 54303725.
www.galeriekortom.nl – info@galeriekortom.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More