Search
Close this search box.

Halloween: Waar naar toe in Zeist!

Aanstaande zaterdag is het de nacht van de undead. Ook in Zeist zullen de on doden en de nightcrawlers de straten en de kroegen onveilig maken. Als gewone sterveling zal je je leven niet veilig zijn als je tijdens de freight-night de straat op gaat. op verschillende plekken onveilig maken. Wil je na het vallen van de avond toch op pad. Vermom je in een outfit van Hokus Pocus. Organiseer je ook een Halloweenfeest dat voor iedereen toegankelijk is. DEEL HET HIER! Kijk vast HALLOWEEN Parties er zijn

Op de Steijnlaan is er een kust en keur aan doodskostuums en attributen om je tussen de ondoden te vermommen.  In 2014 had Hokus Pocus Halloween Webshop zijn etalage wel erg spooky in gericht. Helaas zijn er maar weinigen, die dat nu nog kunnen navertellen. Gelukkig hebben we de foto’s nog. HaWoooh!!!! Pas op voor je leven want de Undead zullen zich meester maken van ZSEYST.

Halloween Feest in Cafe Zotte in Vollenhove Winkelcentrum
Halloween Feest in Cafe Zotte in Vollenhove Winkelcentrum

Vrijdag 30 oktober:

DE PEPPEL Party Kidz – Halloween (Montaubanstraat) 

De PeppelParty Kidz is HET feest voor kids van groep 5 t/m 8. Deze maand is het thema: Halloween. Trek je mooiste outfit aan en misschien win jij wel de prijs voor het beste kostuum! Er is een DJ die de tofste nummers draait en er kan lekker gedanst worden. Dus heb jij wel zin in een feestje? Kom dan naar deze altijd gezellige kidsdisco voor een te gekke avond! Hartstikke leuk om gezellig met je vrienden en vriendinnen naar toe te gaan. Koop je kaartje aan de deur voor maar 2 euro! vrijdag 30 oktober 2015 – Deur open: 18:30, aanvang: 18:30

Zaterdag 31 oktober:

GRIEZELEN IN DE KOETS MET HALLOWEEN!! (Dorpstraat)

Griezelen in de meest enge locatie die jij je maar kan voorstellen…De Koets Lichten uit monsters en spoken naar binnen en even lekker flink uit je dak gaan!
Het meest enge kostuum wint een V.I.P avond in De Koets Veel bloederige shots zullen om je oren vliegen, Je zult dan ook onaangenaam verast zijn door de vele enge dingen die op je wachten!!En boven griezelige shotjes bij SHOTS! Hauted Koets Mansion in Zeist altijd gezellig! 

 CAFE DE ZOTTE ZOMBIES EN NIGHTCRAWLERSPARTY (Vollenhove)

Zaterdag is het zover: dan nemen de zombies en andere nightcrawlers Vollenhove weer over!
Als jij in de mooiste outfit verschijnt in het episch centrum, café De Zotte win je misschien een mooie geldprijs

CAFE GUUST HALLOWEEN PARTY (Steijnlaan)

Zaterdag (31 oktober) Café Guust, Halloween Party. De muziek wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Terrenzo Tarmidi !! Iedereen die mooi verkleed komt in Halloween stijl krijgt een bloederig shotje gratis van Café Guust.

HALLOWEEN SOESTERBERG

Op zaterdag 31 oktober 2015 zal de wijk Apollo zogenaamd “onbewoonbaar verklaard” worden, want diverse monsterlijke types zullen dan weer de bezoekers de stuipen op het lijf jagen en waar mogelijk woonhuizen verbouwen tot griezelgrotten en broedplaatsen voor zeer enge monsters.

Halloween is niet meer weg te denken uit Soesterberg, dat ook blijkt uit de vele bezoekers die afgelopen jaren op dit tijdstip door de wijk slenteren en op zoek zijn naar griezelmomenten. Ook dit jaar is het weer “over de top” in Soesterberg…dus iedereen is gewaarschuwd.

Wie dit weekend het mooiste halloween kostuum heeft valt in de prijzen.
Wie dit weekend het mooiste halloween kostuum heeft valt in de prijzen.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More