Search
Close this search box.

Split Second wheely op de Steynlaan

Eigenlijk wilde ik een foto maken van het herfst tafereeltje van Home of Hearts, voor een item, dat ik later deze week ga publiceren over het leuk shoppen bij dit store in store concept. Tot 2x toe kwam deze motorrijder langs gescheurd. Voor de deur maakte hij een perfect wheely.

Scheuren over de steynlaan
Scheuren over de steynlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More