Search
Close this search box.

Verhuizing Isabella Couture

Na 17 jaar lang klanten te hebben ontvangen op de Steynlaan was Sonja van Oudheusden toe aan een nieuwe omgeving. Vanaf woensdag 3 november zijn Isabella Couture (dames) en Hidde Couture (heren) te vinden aan de Oudegracht 294, in een werfkelder in het centrum van Utrecht. Op zaterdag 31 oktober heeft zij haar naaimachine opgepakt,  de collectie ingeladen en is richting Utrecht vertrokken. Natuurlijk wensen wij deze Zeister onderneemster veel succes op haar nieuwe stek.

Sonja duikt zelf onder het bureau om haar naaimachine af te koppelen
Sonja duikt zelf onder het bureau om haar naaimachine af te koppelen
De hele collectie gaat mee naar Utrecht
De hele collectie gaat mee naar Utrecht
Verhuizing
Verhuizing

Isabella Couture (Dames) en Hidde Couture
Oudegracht 294
3511 NX Utrecht

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More