Verhuizing Isabella Couture

Met naaimachine onder de arm vertrekt Sonja richting Utrecht

Na 17 jaar lang klanten te hebben ontvangen op de Steynlaan was Sonja van Oudheusden toe aan een nieuwe omgeving. Vanaf woensdag 3 november zijn Isabella Couture (dames) en Hidde Couture (heren) te vinden aan de Oudegracht 294, in een werfkelder in het centrum van Utrecht. Op zaterdag 31 oktober heeft zij haar naaimachine opgepakt,  de collectie ingeladen en is richting Utrecht vertrokken. Natuurlijk wensen wij deze Zeister onderneemster veel succes op haar nieuwe stek.

Sonja duikt zelf onder het bureau om haar naaimachine af te koppelen

Sonja duikt zelf onder het bureau om haar naaimachine af te koppelen

De hele collectie gaat mee naar Utrecht

De hele collectie gaat mee naar Utrecht

Verhuizing

Verhuizing

Isabella Couture (Dames) en Hidde Couture
Oudegracht 294
3511 NX Utrecht

Voor Jou Uitgezocht