Kunstrijk speelt ‘Uitgedoofd Licht’ in Zeist

Op 29 november om 15.00 uur speelt KunstRijk in het Torenlaantheater,  een unieke, nieuwe muziektheatervoorstelling “Uitgedoofd licht” over een actueel thema: filosofie..Spinoza..Descartes…met speciaal licht op de ketter Koerbagh, die in de zogenaamde tolerante 17e eeuw opgesloten werd in ‘Het Rasphuis’ te Amsterdam..een soort heropvoedingsinstituut. Een dramatisch verhaal, omdat hij daar al spoedig stierf van ellende. Geschreven en geregisseerd door Nelleke Nieuwboer. Gespeeld door geweldige toneelspelers , die het verhaal met passie en power brengen! zie ook www.kunstrijk.nl kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar via info@kunstrijk.nl

Kom kijken op:
28 november 20.30 uur bij Perdu Kloveniersburgwal 86 A’dam
29 november 15.00 uur Torenlaantheater Torenlaan 38 te Zeist
11 december 20.30 uur Steenhofstraat 46 Museum Soest Soest
12 december idem om 16.00 uur en 20.30 uur

Starring:
Maartje Hemmelder, Theo de Jonge, Fred Gabor, Anke van Reinouts Haga, Carien Huijzer, Rijk van Rossum, Marielle Schavemaker, Ron Slot, Hans ter Horst, Nancy van Dalen, Eric Rutten, Gerard Kuit, Joke Kooij..script Nelleke Nieuwboer

Er is door een groep spelers/zangers met veel plezier gewerkt aan het nieuwe theaterstuk over Adriaan Koerbagh, zijn broer en geliefde, Spinoza en tijdgenoten… ‘Uitgedoofd licht’. Het thema ‘extremisme’ is bijzonder actueel.

Flyer Uitgedoofd licht van Kunstrijk

Flyer Uitgedoofd licht van Kunstrijk

www.kunstrijk.nl 
kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar via info@kunstrijk.nl of  0610051916.

Word vriend van KunstRijk voor 30 euro per jaar via info@kunstrijk.nl


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht