Search
Close this search box.

NL doet klus: Met zijn allen de kantine onder handen nemen!

Zeist Nog een klein weekje en dan staat NLdoet 2016 weer voor de deur. Dit jaar vind NLdoet een week eerder plaats dan de voorgaande jaren. In Zeist is er altijd genoeg te doen tijdens NL DOET. Met OogOpZeist geven wij een kleine terugblik op NL Doet van de afgelopen jaren waarbij wij een aantal bijzondere klussen onder de aandacht brengen. Veel organisaties zijn om zoek naar vrijwilligers om eenmalig een klus te doen of langdurig een relatie aan te gaan. Voor dit soort organisaties is NL Doet een mooie kennismaking met nieuwe vrijwilligers. Ook interesse om op 11 en 12 maart tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken kijk op de website van NL DOET en zoek en klus in de buurt.

Verschillende organisaties zoals de Honk- en Softbalvereniging Phoenix zien NL Doet als een mooi start moment van het lente en zomer seizoen.  Dit jaar gaan zij samen met Patria de kantine een grote opknapbeurt geven zodat het weer een gezellige kantine wordt, waar iedereen zich meteen thuis voelt. Vorig jaar en het jaar daarvoor hebben de vrijwilligers vooral aandacht besteed aan het opknappen van het veld en de dug outs. Dit doen zij al sinds NL doet 2013

De  NL doet klus: ‘Met zijn allen de kantine onder handen nemen!’ vind plaats op zaterdag van 10:00 tot 16:00 bij het sportveld van Honk- en Softbalvereniging Phoenix aan het Filosofenlaantje 9.  er is nog plek voor 18 vrijwilligers volgens de website van NL doet. Bij de beide clubs hebben zich al 13 vrijwilligers gemeld.

NLDOET 2013 Zeist
NLDOET 2013 Zeist
NLDOET 2013 Zeist
NLDOET 2013 Zeist

‘Met zijn allen de kantine onder handen nemen!’
Contactgegevens klusaanbieder
Honk- en Softbalvereniging Phoenix
mevrouw S. Advocaat
penningmeester@hsvphoenix.nl
Telefoon: 0637335190

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More