Search
Close this search box.

RK Woningbouwvereniging maakt kinderboerderij de Brink klaar voor de winter

Negen medewerkers van RK Woningbouwvereniging hebben maandagmiddag samen met firma Oskam uit Werkhoven en de wijkteams van gemeente Zeist gezorgd voor een ware facelift van de speeltuin van Kinderboerderij de Brink.

De speeltuin is niet alleen weer schoongeblazen en vrij van herfstbladeren maar ook is er een nieuw parcours van boomstammen ingegraven en is er eindelijk genoeg zitruimte voor ouders en begeleiders van de kinderen; maar liefst tien nieuwe bankjes zijn geplaatst! Het klus team is nog op zoek naar een oude tractor die in het kleine veld van zijn rust kan genieten. Een mooie match via Samen voor Zeist die de verbindende rol van Kinderboerderij de Brink als dé ontmoetingsplaats van Zeisternaren weer een mooie boost gaat geven!

Een nieuw blokken parcours in natuurspeeltuin
Een nieuw blokken parcours in natuurspeeltuin
Er komt een hek om de speeltuin
Er komt een hek om de speeltuin
De speeltuin is weer blad vrij voor even
De speeltuin is weer blad vrij voor even

 


Kinderboerderij De Brink

Kroostweg 7
3704 EA Zeist
Tel. nr: 030 – 6912871
E-mail: debrink@e-mailnet.nl

Openingstijden
Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Van 1 april tot 1 oktober ook op zondag geopend van 13.30 tot 17.00 uur

Volg de kinderboerderij op Twitter en Facebook!

R.K. Woningbouwvereniging Zeist
Hortensialaan 30 – 3702 VG Zeist
T 030 698 50 30
E info@rkwbv.nl

Samen voor Zeist
Huis ter Heideweg 12
Postbus 20
3700 AA Zeist
T 030  6913 943


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More