Biertje proeven bij de Bierwinkelzeist

Voorheuvel. De bierwinkelzeist tapte vrijdagavond wel uit een heel bijzonder vaatje.  Terwijl de rest van Zeist aan het moonlightshoppen was, werden er op de voorheuvel wel heel bijzondere biertjes geproefd.

Bierwinkelzeist.nl organiseerde samen met Rock City Beers uit Amersfoort een bierproeverij. Dit is de eerste bierproeverij  in de nieuwe winkel op de voorheuvel. Niet alle biertjes vielen bij iedereen in de smaak. Het aanbod van verschillende biersmaken ,die  de koene ridders van Rock City Beers hadden uitgezocht was wel zo divers dat er voor iedereen een lekker biertje te proeven was. De eerste proeverij was helemaal uitverkocht.

De koene ridders van Rock City Beers

De koene ridders van Rock City Beers

Stoutbiertje op whiskey vat gerijpt

Stoutbiertje op whiskey vat gerijpt

Eerste bierproeverij in de Bierwinkel Ziet op de Voorheuvel

Eerste bierproeverij in de Bierwinkel Ziet op de Voorheuvel

Zeg maar bier

Zeg maar bier

 

 

Bierwinkelzeist.nl
Voorheuvel 42, 3702 JG  Zeist
TEL: 06 – 29 07 37 18

Dinsdag / Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag & Maandag: Gesloten

Rock City Beers

Rock City Beers is opgericht door drie ambitieuze brouwers uit Amersfoort. De naam verwijst naar Amersfoorts bijnaam ‘de Keistad’. Deze naam heeft de stad te danken aan het volksverhaal van de Kei die in 1661 van Soesterberg naar Amersfoort werd getrokken.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Maarten
  30 november 2015 op 22:57

  Is de tweede proeverij ook al bekend?

  • BierwinkelZeist
   3 december 2015 op 20:09

   Beste Maarten,

   de 2e proeverij is nog niet bekend en wij adviseren dan ook goed de Facebook site in de gaten te houden.

   Met vriendelijke groet,

   BierwinkelZeist.nl