Search
Close this search box.

Moonlightshopping

Vierde moonlightshopping gezellig. Bekijk de sfeer impressie op de website van OogOpZeist.nl Klik op de foto.

De vierde  moonlightshopping  bracht een gezellige drukte in het centrum van  Zeist. Waar tijdens eerdere edities het vooral druk was rond de podia van de bandjes. Overal werd er genoten van gluhwein of warme chocolade melk. Soms aangevuld met een oliebol of andere winterse lekkernij zoals gifgroene CDA Snert. Bij dit gure weer gaat alles wat een beetje warmte geeft er lekker in.

Het poelsma systeem voor de vuurkorven zorgde ervoor dat op alle toegangswegen naar het centrum gezellige vuurtje branden. Deze werden aan de gang gehouden, die de scouts van de bisongroep, die daarmee geld verdiende voor hun zomer kamp.  Bij Café de Punt in de Klinker was een eigen podium ingericht door de Zeister Muziekschool.

Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig
Vierde moonlightshopping gezellig

Moonlightshopping is een initiatief van  Leuk in Zeist en het  Centrummanagement


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More