Moonlightshopping

De vierde  moonlightshopping  bracht een gezellige drukte in het centrum van  Zeist. Waar tijdens eerdere edities het vooral druk was rond de podia van de bandjes. Overal werd er genoten van gluhwein of warme chocolade melk. Soms aangevuld met een oliebol of andere winterse lekkernij zoals gifgroene CDA Snert. Bij dit gure weer gaat alles wat een beetje warmte geeft er lekker in.

Het poelsma systeem voor de vuurkorven zorgde ervoor dat op alle toegangswegen naar het centrum gezellige vuurtje branden. Deze werden aan de gang gehouden, die de scouts van de bisongroep, die daarmee geld verdiende voor hun zomer kamp.  Bij Café de Punt in de Klinker was een eigen podium ingericht door de Zeister Muziekschool.

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Vierde moonlightshopping gezellig

Moonlightshopping is een initiatief van  Leuk in Zeist en het  Centrummanagement


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht

 • Henk Kwant
  28 november 2015 op 18:00

  Alleen Zeister ondernemers snappen niet wat moonlight shopping inhoudt. Voor online shopping moeten er wel winkels open zijn. De meesten waren dicht. 🙁 daarnaast snap ik ook niet dat er overal standjes staan met gluhwein. Dat lijkt me heel slecht voor de plaatselijke horeca.

 • Danielle Wolsleger
  28 november 2015 op 18:00

  Op de Steijnlaan was het ook gezellig. Helaas kon niet iedereen tot het einde open blijven, daar zijn wel klanten voor nodig. Jouw Marktkraam Zeist heeft het wel tot het einde volgehouden, daar was het gelukkig tot 22.30 uur nog gezellig!

 • Chantal Klarenbeek
  28 november 2015 op 20:00

  We staan er niet bij Kim Klarenbeek 😩

 • Marianne Huigens-van Harten
  28 november 2015 op 21:00

  Het was erg gezellig en heel veel winkels waren open! Leuke muziek! Veel mensen in het dorp en de winkeliers maakte er een feestje van! Fijn de het moonlightshoppen steeds meer mensen trekt! Ga zo door!!

 • Ria van der Doef-Doest
  28 november 2015 op 22:00

  Waar is dit? Wel in het dorp, de voorheuvel is erg veranderd. Ik zou de weg niet meer weten. Ik ben al weg uit Zeist 1964 in die tijd is er veel veranderd.

 • Fleur Van Loghem
  28 november 2015 op 23:00

  Freya van der Meer Virginie van Maanen Janneke Sünnen Michael van Loghem Jiska van Dijk Cornel Greeven

 • Henny van Schothorst
  28 november 2015 op 23:00

  Was gezellig.

 • Janneke Sünnen
  28 november 2015 op 23:00

  Supergezellig! Ook stichting Lobbus was van de partij 😘

 • Manon van Ginkel
  30 november 2015 op 10:00

  Nikki van Ginkel waarom sta jij altijd op de foto 😛