Search
Close this search box.

Sieradenparty in Kortom

Zondag middag 27 november bezochten voornamelijk dames de sierraden party van Galerie Kortom op de Voorheuvel. De heren waren ook uitgenodigd op de sierraden party. Helaas waren er maar weinig heren om vast een sierraad aan te schaffen voor de feestdagen  Verschillende sieradenmakers en sieradenontwerpers lieten in de galerie hun zeer diverse ontwerpen zien.  Er waren kleine kunstwerken te zien van Silver Seven, Michellery, Janne Verweij en Hans van der Leen.

OOZ__151129_M1B7250_Zeist_Mel_Boas
De kortomstamtafel is bedekt met sieraden
OOZ__151129_M1B7213_Zeist_Mel_Boas
Voor iedereen was er wat te vinden
OOZ__151129_M1B7247_Zeist_Mel_Boas
Sieraden en schilderijen

OOZ__151129_M1B7183_Zeist_Mel_Boas

Galerie Kortom
Voorheuvel 48, 3701JG Zeist
Tel.: +316 54303725
info@galeriekortom.nl

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur
en op afspraak.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More