Search
Close this search box.

Imro Beuk Europees Kampioen Bodybuilding verrast met bos bloemen

Dinsdagmiddag bracht wethouder Sander Jansen een grote bos bloemen bij de best afgetrainde spierballen van Zeist. Hiermee verraste hij Europees kampioen natural bodybuilding Imro Beuk, die net bezig was om een training te geven aan een client in zijn trainingscentrum BalancePT. Imro Beuk is Europees kampioen bodybuilding men boven de 180 cm geworden.

Tijdens het Europees Kampioenschap van de INBA (International Natural Bodybuilding Association) in Bologna Italië deed Imro mee in 2 categorieën: de leeftijdsklasse Masters boven 40 jaar en de lengteklasse Bodybuilding Men boven 180cm. In de eerste categorie, de Masters, wist hij al een  3e plek te bemachtigen. In zijn lengteklasse versloeg Imro de hele line-up van strakke grote mannen. Hij pakte goud op dit onderdeel.

Wethouder van sport Sander Jansen vind het belangrijk dat Zeist zijn eigen sporthelden meer in het zonnetjes zet.   “Zeist is met de KNVB al de middenstip van sportend Nederland. Daarnaast hebben wij ook prachtige mountainbike mogelijkheden binnen onze gemeente grenzen. Onze eigen sporthelden mogen er ook zijn. Hiermee zetten wij sportief Zeist mooi op het midden van de kaart.” legde de wethouder uit. Al eerder werden Zeisternaren met een bijzondere sportprestatie door de gemeente in het zonnetje gezet.

Hij bracht niet voor niets een verrassingsbezoek aan het trainingscentrum van Balance PT aan de Utrechtseweg. Van Imro kreeg hij de eerste tips om ook politiek zijn spierballen te kunnen tonen.

Sander Jansen krijgt een paar tips om snel spierballen te kweken
Sander Jansen krijgt een paar tips om snel spierballen te kweken
Sander Jansen verrast Imro Beuk met een bos bloemen als waardering voor zijn Europees Kampioneschap Bodybuilding voor mannen boven de 40 en langer dan 180
Sander Jansen verrast Imro Beuk met een bos bloemen als waardering voor zijn Europees Kampioneschap Bodybuilding voor mannen boven de 40 en langer dan 180
Bodybuilding gaat over gericht doelen nastreven
Bodybuilding gaat over gericht doelen nastreven

 

BalancePT
Utrechtseweg 99B
3702 AA Zeist

E. info@balancept.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More