Search
Close this search box.

Huh!: I ❤️ Zeist

I ❤️ Zeist. 

Het was mij nog niet eerder opgevallen. Iemand een idee, wie dit bedacht heeft. Controle via streefview van Google maps laat zien dat op deze plek eerder de “M” bogen van MacDonalds hingen. op de rotonde van de Laan van Beek en Royen en de hogeweg. Nu dus vervangen door  “I ❤️ Zeist “

Voor we het weten staat her een groot wit beeld voor aan de karpervijver voor Het Slot Zeist. Kunnen alle bruidsparen en touristen een mooi  foto voor maken. I’M ZEIST. Wel een leuke #Hashtag voor twitter #ILOVEZEIST.

Bijzonder reclamebord "I love Zeist"
Bijzonder reclamebord “I love Zeist”

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More